Andrea H.
Pan doktor mě přijmul, ačkoliv nejsem jeho pacient když jsem měla šílenou bolest zubu a moje zubařka měla dovolenou a všude jinde mi odmítli pomoci. Obrovská ochota, za kterou jsem moc vděčná, do druhého dne jsem byla téměř bez bolesti. Pan doktor je velmi vstřícný, milý a profesionální, vše srozumitelně vysvětlí. A navíc žádné čekání a arogance, se kterou se jinde setkávám. Moc doporučuji.
Ano, nejlepší stomatolog, kterého jsem kdy měla. Pečlivý, ochotný, usměvavý, vše vysvětlí, ohleduplný, zub se snaží zachovat jak to nejdéle je možné. Napravil chyby všech svých nedbalých předchůdců. Takových je málo, važme si ho. Dalo by se říct, že k němu chodím s radostí :-))
Výborný stomatolog. Vřele doporučuji všem
fakt nejlepší zubař, pečlivý, milý a sympatický, vše podrobně vysvětlí co bude dělat, se souhlasem dá injekci aby to nebolelo. objednává si pacienty tak aby nemuseli čekat, prostě super zubař, kterého není třeba se bát :-)
Velmi dobrý zubař!!!! Jsme s ním celá rodina moc spokojeni, vždy odvede pečlivou a stoprocentní práci a nikdy dlouho nečekáme, což je s malými dětmi také super. Jeho vstřícný, pohodový a profesionální vztah k pacientům mě vždy potěší, první zubař ke kterému se nebojíme ;-)Mohu jen doporučit!
Ano je to dobrý lékař. Můj syn má od pana doktora dobrý základ, že se nemusí bát zubaře.U nás také uspěl a jenom můžu doporučit je velmi pečlivý!!!
je super chodíme k němu celá rodina a jsme spokojeni, je důsledný,profesionální. Je s ním legrace a bezvadně zvládá i děti. Mohu jen doporučit.
Já
Je to lékař, kterého se člověk vůbec nemusí bát, už když vejdu do dveří, usmívá se na mě a zdraví, nedávno jsem měla zánět u moudráku,každý den mi to čistil a po zákroku se ptal, jestli žiju, vždycky se nakonec smějeme. Zbytečně nepřevrtává zuby jako ostatní, je supráckej po všech stránkách. Ale jako zubaře ho fakt beru, prošla jsem pod rukama asi 6 stomatologům a jediný tenhle u mě uspěl!! Doporučuju