Ord. praktického lékaře pro dospělé
Sokolská 87, Třebenice

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Pana doktora nutno brát s rezervou. Pokud je třeba, pošle vás ke specialistovi. Ovšem je ale běžná praxe, je vysokým krevním tlakem jste jednou nohou v hrobě a pan doktor vam tvrdi, ze je vse v naprostem poradku. Da se s nim ale na vsem domluvit. Musim take ocenit mily pristup sestřičky.

Návštěva tohoto lékaře je opravdu na pováženou.

I

Já si nemůžu stěžovat, odešla jsem od doktora Mráze a tady se mne ujali velice dobře.Jsem po několika operacích a pan doktor velice dbá aby se nic nezanedbalo, velký dík pane doktore.

Doktor Holec patří podle mých zkušeností k nejhorším lékařům. Ne nadarmo se mu tu přezdívá doktor Mengele. Nejraději léčí všechno sám od dveří. Nikdy ale nezapomene vybrat poplatek. Léčil mě 20let na artrozu a žíly a nikdy se na klouby ani žíly na nohou nepodíval. 20 let psal pouze prášky a odborné vyšetření pokládal za zbytečné. Při žádance na předoperační vyšetření opakovaně rozhodnul, že na odbor. lékařem požadované vyšetření- např. plicní- nemá pacient nárok. Pouze to, co může udělat on, jako obv. lékař. Jiný lékař mě tam poslal automaticky. Při vstupu do ordinace nechá pacienta stát a klidně si dočítá článek v
časopise! Žaludeční vřed mi zjistila KOŽNÍ lékařka, která mě poslala na gastrovyšetření.K ní jsem se dostal bez jeho doporučení.

Od pana doktora jsem musela před několika lety odejít, stejně jako spousta mých známých. Všechny nemoce se snaží léčit sám, klidně několik let bez toho, že by se na vás podíval. Zkrátka si se vším ví rady a k odbornému lékaři vás nerad odkáže, protože na to prý "nemáte nárok". Víc než pacienti ho zajímají poplatky.

Slušný, seriozní lékař.