Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Umístění: Poliklinika Sokolov Jiný

Ne umí rozpoznat angínu od nachlazení. Musela jsem na druhý den jet na pohotovost do nemocnice, jelikož teplota děti diržela pořad 39-40 stupňů, a v krku u dětí byli bílý tečky zvané čepy. Ne doporučuju

Umístění: Poliklinika Sokolov Jiný

Chodíme k panu doktorovi patnáct let a velká spokojenost i s novou sestrickou velká ochota rádi tam chodíme i když teď již málo protože děti tolik teď už nestonaji jen tak dál

Lenka Feitlová a Tomášek Feitl,zasloužíte si to.Jste výbornej.

A panem doktorem i sestřičkou jsem velmi spokojena.Ochota,milé jednání a velká pečlivost.U mě prostě nej dětský lékař

Je to pro mé dcerky nejlepší lékař, kterého jsem kdy měla. Vždy s ochotou a milým přístupem pomohl a za to mu moc děkujeme...

S dcerou k němu chodíme už osmý rok,od jejího narození.Pan doktor i setřička jsou velice milí a ochotní.Je sice pravda,že tam přijdem tak jednou,dvakrát do roka,protože malá díky bohu často nestoná,ale pokaždé jí důkladně prohlédne,případně pošle ještě do laboratoře.Myslím si,že nic nezanedbá a nepodceňuje.S jeho tatínkem jsme se setkaly jednou a také jsme byly spokojeni.

Milý pane doktore moc nám chybíte, doufám, že se nám brzy vrátíte, protože se nám nechce kvůli Vaší dlouhodobé nepřítomnosti (nahrazené Vaším milým tatínkem), přecházet k jinému lékaři. Máme Vás moc rádi,vždy jsme byli maximálně spokojeni a nemyslím, že tak super přístup k dětem bychom mohli najít u jiného pediatra. Moc Vás Pane Doktore zdravím a těšíme se na Vás. Zdravíme i Vaši sestřičku, která je úžasný profík a také bychom ji jako Vás za nic nevyměnili!!!!

dobrý večer,k panu doktoru chodím se synem co nám zemřel náš pan doktor Huml,a můžu říct,že doktora jako je p.Hlivák jsem ještě nepoznala,je poctivý,příjemný,ale bohužel už jsem ho hrozně dlouho v ordinaci neviděla,tak se chci zeptat jestli někdo neví co s ním je a jestli se ješte vrátí???a sestřičku má taky skvělouuu.hezký večer přeji.

Je to nejlepší doktor,kterého znám.Tak sebevědomého doktora jsem ještě neviděla.

Je to nejlepší doktor kterého znám.
Vždy poradí, mluví spisovně, je vlídný a vždy každému poradí.
Jen ho doporučuji.