Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
Skvělý neurochirurg
Pan doktor Hemza je naprosto skvělý neurochirurg a člověk. Mému otci mnohokrát opakovaně pomohl svým profesionálním přístupem, úspěšnými operacemi, kterými tátovi zachránil život. Děkujeme mnohokrát pane doktore.
Adéla Vorel
Pan doktor Hemza mě operoval mozek už dvakrát, zákrok byl vždy bez komplikací a na vysoké úrovni. Skoro denně mě na oddělení kontroloval a choval se jako obyčejný člověk, vstřícný a moc hodný. Jsem mu moc vděčná!
Skvělý vynikající lékař neurochirurg a skvělý člověk. Operoval mně mozek i páteř,takže můžu říct,že už ho znám ze všech stran.Za jeho vynikající práci mu patří dík a můj hluboký obdiv.
Šárka Brodíková
Naprostý profesionál, neurochirurg na pravém místě. Lidský přístup, ochotný a pečlivý, jsem šťastná, že jsem se dostala k tak perfektnímu lékaři! ŠB
lukas.bil
Lékař, neurochirurg, odborník, profesionál každým coulem. Nesetkal jsem se s lepší přístupem. Jak lidským, tak i odborným, operoval mne, pobyl jsem na neurochirurgii nějaký čas a velmi si jej vážím !! Doporučuji naprosto všem.
Upravit nebo spravovat profilChirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Chirurgové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Chirurgové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně