Zobrazit ostatní profily gastroenterologů v okolíCeník
LD
Velká spokojenost s vlídným přístupem a konáním pana doktora, stejně tak sestry. Jsou laskaví a jste pro ně partner, se kterým mluví, vysvětlují a odpovídají na otázky. Zaženou všechny Vaše strachy z vyšetření, na které se nikdo z nás nehrne.
Standa
Chtěl bych pochválit pana doktora Hejcmana a celý jeho tým za skvělý přístup, vysvětlení, šetrné vyšetření (kolonoskopie) a lidský přístup s úsměvem. Nyní vím, že strach je zde zcela zbytečný.
Kalinová
Po 8 letech jsem navštívila ordinaci Mudr. Hejcmana a nezbývá mi nic jiného než CHVÁLIT. Velmi lidský, milý a profesionální přístup jak pana doktora, tak i sestřičky. Péče o pacienta je vzorná. Jsou úžasní!!!Děkuji a mohu jen doporučit.
Miloš
Naprosto skvělý a odborný přístup pana doktora i sestřiček, i přesto, že se jednalo o relativně nepříjemné vyšetření (kolonoskopie), vše proběhlo díky jejich přístupu v pohodě. Určitě jeden z nejlepších a nejlidštějších lékařů, jakého jsem kdy potkal.
K.P
U pana doktora Hejcmana jsem byla již po několikáté. Podstoupila jsem jak gastroskopii (2x), tak koloskopii. Pravidelně chodím i na UTZ. Musím uznat, že pan doktor Hejcman je výborný. Neopomínám sestřičky, které jsou naprosto skvělé. Usměvavé, milé, prostě skvělé. Každému je jasné, že vyšetření u gastroenterologa nejsou příjemná. Nicméně musím vyzdvihnout, že zde jsou snesitelná. Pan doktor vyšetřuje s ohledem na pacienta, takže obě vyšetření se dají v pohodě zvládnout. Nikam jinam bych už nešla. Patří panu doktorovi i sestřičkám obrovský dík za šetrná vyšetření.
Gastroskopie
Přístup pana doktora a sestřičky byl úžasný, to se nedá popsat. Pan doktor při zákroku vše vysvětloval a sestřička mě opravdu úžasně navigovala co mám dělat, jak mám dýchat, aby vyšetření bylo co nejméně nepříjemné. Bez sestřičky bych to nezvládla. Nikdy žádné recenze na nikoho nepíši, ale tuto jsem opravdu musela. Strašně moc Vám oběma děkuji.
Pavlátová
Přístup pana doktora a jeho personálu už se dneska moc nikde nevidí, pan doktor je moc milý, příjemný, ohleduplný a velký profesionál.Moc jsem se vyšetření bála, ale přístup pana doktora mé obavy zahnal.Opravdu musím přístup a vše kolem moc pochválit., taktéž sestřičky moc milé a hodné.
Marti L
Byl jsem na vyšetření " sigmoideoskopie" je to vyšetření 1/2 tlustého střeva. Přístupem pana doktora a sestřičky jsem byl v úžasu. Vše proběhlo opravdu bez bolesti. Pan doktor při zákroku vše vysvětloval a sestřička opravdu skvěle spolupracovala, aby vyšetření bylo co nejméně nepříjemné. Pana doktora a sestřičku musím opravdu jen chválit a všem doporučit. Skvělá ordinace.... děkuji Vám za takový přístup.
Martin L
Jitka.S
Musím poděkovat panu doktorovi a setřičkám za vstřícné jednání. Bála jsem se vyšetření na kolonoskopiji a zjistila jsem, že to bylo zbytečné. Mohu tak povzbudit ostatní kteří se tomuto vyšetření vyhýbají. Vůbec to nebolí.
J.K.
Musím ocenit skvělý přístup pana doktora a nadstandardní empatii sestřičky při vyšetření - kolonoskopii.
Upravit nebo spravovat profilGastroenterologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích
Gastroenterologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Českých Budějovicích
Gastroenterologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Českých Budějovicích
Gastroenterologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích
Gastroenterologové s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích