Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
J.P
Po tom co jsem vlezl do ordinace pan doktor kyselý. Sedl jsem si a tykačka tak co ti je. Vyšetření proběhlo zmáčknutím bolavého místa. Ačkoliv to nakonec opravdu byla banalita pokud pana doktora práce nebaví ať jde dělat třeba do skladu.
Petr B.
Žádná komunikace..arogance, nezájem o pacienta.. zbytečná návštěva u tohoto lékaře..dál raději už komentovat nebudu..
H.M
Dnes jsem se synem upadla na schodech, syn podlitina pod okem, já koleno na levé noze nemohu ohnout. Dr. Hanauer se zeptal jen zdá malý nebyl v bezvědomí, nezvracel, toť vše. Tím jeho vyšetření skončilo.
Moje vyšetření proběhlo dost podobně. "Nó, máte to trochu oteklé, ale to bude jen natažené." Jenže já na to nemůžu došlápnout a nemůžu tu nohu ohnout. No tak kdyby něco, zítra je pondělí, tak si skončíte k vám na polikliniku.
Václav
Dnes při futsalovém utkání mi něco prasklo v patě..na nohu se nemohu z důvodu bolesti postavit..při návštěvě lékaře Hanauera jsem se dozvěděl že to nic není..poté co jsem sundal pokožku a zmáčkl mi patu tak jsem mu bolestí málem kopl do obličeje na to mi řekl že to nic není bez jakéhokoliv vyšetření..jediný co je zajímalo byl regulační poplatek!!!Budu teď řešit návštěvu jiného lékaře abych se dozvěděl co d tím mám a pokud mám okamžitě podávám stížnost na tohoto člověka a byl bych rád kdyby to udělal další pacient kterého takto odkopl..Tento člověk do zdravotnictví nepatří!!!!
D.H.
Byla jsem s vyšetřením a následnou kontrolou u pana doktora velmi spokojena. Navíc jsem na vyšetření / kontrolu nemusela dlouho čekat.
V noci jedu k lékaři ve vlastním zájmu jen v akutních případech, kdy opravdu potřebuji pomoct. Tudíž poznámky typu "proč jezdíte v půl druhé ráno" mi přijdou vážně nemístné. S lékařem jsem ani nemluvila, sestře jsem přes zvonek řekla že mám silné bolesti v podbřišku, pak přišla a předala jsem ji v čekárně kartičku pojištěnce, tyhle informace lékaři evidentně bohatě stačily k tomu, aby mě poslal na rentgen plic, syndrom pcos popisoval jako "nějakej syndrom vaječníků" prohmatal mi břicho, ještě jednou mi dal najevo, že ho obtěžuje, že mu do ordinace chodí pacienti a poslal mě domů .. nemám k tomu co říct, jsem znechucená.
K.M.
Přijela jsem večer na pohotovost, kdy jsem potřebovala pomoc. Doktor od začátku nepříjemný, arogantní, dokonce si i dovolil na mě zvýšit hlas se slovy “co tu jako dělám takhle večer”. Ani mi neřekl, jaký výkon bude proveden, jen mi řekl “teď to trochu štípne”, ani mi nebyl schopen říct, kdy se mám dostavit na kontroluju, to jsem zjistila až po přečtení lékařské zprávy. Po provedení výkonu mi asi třikrát zopakoval: “příště přijeďte dopoledne, tohle se už večer nedělá”. Za mě opravdu hrozný zážitek a musím říct, že tohle bylo opravdu jak morální, tak medicínské dno.
ZS
Otřesná zkušenost s tímto lékařem. K návštěvě tohoto lékaře došlo 12.12.2020 cca v 9:00, po úrazu mé manželky - pádu na chodníku, kde došlo k naražení a pohmoždění různých částí těla a zejména k nárazu hlavou na chodník, po kterém byla manželka těžce otřesena - několik minut nemohla ani mluvit, když se trochu vzpamatovala a byla schopna si s mojí pomocí alespoň sednout jsem improvizovaně ošetřil krvácející rány a zavolal 155. Sanitka přijela celkem rychle - během 10ti minut, zdravotníci provedli základní ošetření , opsali si občanku a kartičku pojišťovny s tím, že manželku převezou na vyšetření na chirurgii Chomutov, kde měl bohužel zrovna službu doktor Hanauer. Tohoto "lékaře" však mnohem víc, než zdravotní stav mé manželky trápilo jeho vyrušení otravným pacientem od činnosti kterou zřejmě právě prováděl (nevím a ani mě nezajímá, co důležitějšího může mít lékař ve službě, než ošetření pacienta). Svým neurvalým a arogantním chováním to mé ženě dával celou dobu ostentativně najevo.
Iris Belague
Pan dr. by si měl uvědomit, že není něco víc než pacient, že my ho živíme, arogance, až to není hezké, jsem o generaci starší, přišla jsem s úrazem, s bolestí, která se během dne stupňovala, nepřišla jsem jen tak pro zábavu, upozorňuji, že v čekárně jsme byli dva pacienti. Včera odpoledne jsem nešťastně sletěla z trolejbusu na chodník,odřené ruce, tekla mi krev,postupně doma bolavé koleno s hematomem , bolest rukou a dnes se začala stupňovat bolest druhého kolena, kdy nebylo možné ho pokrčit, jaká to byla nesnesitelná bolest, jelikož je pátek, tak jsem usoudila, že by bylo lepší zajet do Chomutova na chir. pohotovost. V ordinaci jsem slušně pozdravila a čekala lidský přístup. Dostala jsem hned vynadáno , proč jsem si nedošla v Jirkově na polikliniku, což jsem se snažila vysvětlit, že bych tam nedošla, na češ dr. na mne vyjel, že na pohotovost jsem také došla po svých, tak jsem řekla, že nedošla, že mne přivezla dcera. Po 3. minutovém vyšetření jsem šla na RTG, který dopadl dobře. Sestřička mi zabandážovala nohy , řekla instrukce, dostala jsem zprávu a vyúčtování regulačního poplatku a odešla s pocitem smutku, co si dr. dovolí. Jakým právem. Styďte se, ale na to nemáte inteligenci, tu titul nedává.
Jirka Giptner
Na treninku jsem se zranil, nemohl jsem normalne chodit, tak jsem s tim zasel k doktorovi. To jsem ovsem jeste nevedel, jaky tento doktor je ! Arogantni, neprijemny, nemel jsem slov, kdyz mi vynadal a zvysoval na me hlas, jak si vubec s necim takovym dovoluji tam prijit ! Myslel jsem, ze pokud me neco boli, mam s tim k doktorovi zajit, ovsem k tomuhle uz nikdy ! Vrele nedoporucuji ! Velmi spatna zkusenost !