Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíCeník
sindlerkar
Ochotný,profesionál!!!Můžem být rádi, že ordinuje v Rakovníku.Během několika minut vyšetření,zjistil,kde je problém a jak ho řešit.
Miloslav Kordík
Velice příjemný lékař, u kterého máte pocit, že své práci rozumí a vše podtrhne skvělou komunikací s pacientem.
Mirka M.
Pan doktor Hamouz je vynikající odborník, výborný lékař, který precizně vyšetřil oko mé maminky, vysvětlil nám vše potřebné, s milým, lidským přístupem. Obě jsme byly velice spokojené a ještě jednou touto cestou panu doktorovi velmi děkujeme.
U pana doktora Hamouze jsem byla na operaci očních víček. Moje zkušenost je vynikající. Pan doktor je perfekcionista s velmi citlivým přístupem k pacientovi. Zákrok provedl perfektně. Po deseti dnes není jizva skoro vidět. Vřele všem péči pana doktora doporučuji.
Tereza Tupa
Velmi kvalitni lekar! Pan doktor Hamouz je precizni, klidny a urcite se snazi o nejlepsi vysledky svych pacientu. Urcite doporucuji! Tereza Tupá
Michal
Po víkendové návštěvě pohotovosti s čtyřletým synem na očním u dr. Hamouze a sestry Reifové jsem byl zcela upřímně zděšen - návštěvu pokládám za jednu z nejhorších zkušeností s lékařem vůbec. Sestra se zajímala pouze o 2 věci: zda máme zaplacený poplatek za pohotovost (ano - automat nerozměňuje), a jestli jí dítě neznečistí toaletu. Lékař se synovi věnoval čistého času asi 3 minuty, narychlo vyštěknul několik termínů a bez pozdravu kamsi zmizel. Více informací bylo obtížné získat i od sestry - a to i přes mé výslovné otázky. Ano, chápu - v neděli v poledne by asi každý chtěl být jinde, než v práci. Pak bych ale oběma doporučoval najít si práci takovou, která jim něco takového umožní.
Olga Žemberyová Říčany
Odborník, výborný lékař, který vysvětlí pacientovi - laikovi vše potřebné, s milým, lidským přístupem.
Miroslav Wágner
Ochotný, hodný, simpatický, pozitivní...takový je pan doktor Hamouz.Moc si ho za to vážím! A za přístup celého kolektivu. Kéž by bylo takových doktorů, sester a ostatních zaměstnanců nemocnice F.N.K.V. více! :)
Miroslav Wágner a jeho rodinka :)
Velice ochotný a milý lékař. Výborný operatér.
Petr Kožený, Praha 5 Zbraslav
Skvělý a milý lékař, vynikající odborník
Upravit nebo spravovat profilOční lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Oční lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Oční lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze