Zobrazit ostatní profily urologů v okolíCeník
Hledejte v názorech
Kateřina K
Mohu jen doporučit. Maximální spokojenost. Pan doktor velice hodný a profesionální péče. Sestřička totéž.
nespokojená pacientka
Arogantní jednání, lékař kterému jde především o 30Kč. Vnutí pacientovi vyšetřování, které po něm není požadováno, čímž neúměrně finančně zatěžuje pojišťovnu. Požadavek pacienta na pouhé vypsání receptu naprosto ignoruje takže je okrádán jak pacient tak i pojišťovna.
HM
Ve svých 18 letech jsem měla těžký zánět ledvin. Dostala jsem se do péče pana doktora a mohu říci, že kolem mě on i všichni pracovníci urologického oddělení ve Svitavách doslova skákali. Od té doby uplynulo 8 let a mě se každý rok v srpnu vrací zánět močových cest. Jelikož jsem studovala v Brně a při problémech zašla do místních nemocnic, mohu zkušenosti porovnat. V Brně jsem se vždy setkala s arogantním jednáním a doslova mi bylo i řečeno, že jsem simulantka. Avšak kdykoli jsem přijela k MUDr. Hammerovi, setkala jsem se s profesionálním přístupem. Povedl mi potřebná vyšetření a napsal léky, které mi pomohly a ulevily. Nikdy neřekl, že simuluji apod. Zdravotní sestřičku chválím také!
Kdo měl podobné problémy, ví, jak je nepříjemné chorobami očových cest trpět.. Ledviny ani nemusím zmiňovat.
První příspěvek se zmiňuje o aroganci, ale přiznejme si, že každý máme někdy špatný den. U pana doktora jsem byla mockrát a vždy si věděl s mými zdravotními problémy rady.
Profesionál, doporučuji!