Jednooborovou psychologii jsem absolvoval v roce 2008 na FF UP v Olomouci. Zde jsem pracoval rovněž v projektu „A nebo…“, který se zabýval výukou školních metodiků prevence a v projektu VZKAS, který se věnoval vzdělávání akademických pracovníků a postgraduálních studentů Katedry psychologie. Odbornou praxi jsem získal v Centru duševního zdraví prim. MUDr. Miroslava Novotného v Jeseníku a v Šumperku, v Psychiatrické nemocnici Horní Beřkovice a ordinacích klinické psychologie Terapeutika, s.r.o. v Kralupech nad Vltavou a Odoleně Vodě. Absolvoval jsem prozatím bez závěrečné zkoušky výcvik v gestalt psychoterapii v Institutu Dialog a jsem frekventantem výcviku v EMDR psychoterapii.
V roce 2015 jsem atestoval v oboru Klinická psychologie. V rámci předatestační přípravy jsem absolvoval řadu certifikovaných kurzů či workshopů věnujících se psychodiagnostice, poradenství a psychoterapii. Přednáším na odborných konferencích.
Česká průmyslová zdravotní pojišťovna + 4 Více
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíCeník
alex
Pan doktor byl velmi milý, osobní a vstřícný :-). Moc ráda jsem k němu chodila a bylo mi moc líto, když jsem musela přestat (z důvodu vzdálenosti). Byli jsme naladěni na stejnou vlnu. Vždycky poslouchal, co jsem říkala. Věděl, o čem jsem mluvila a dokázal poradit. Dokázal se vcítit a byl lidský, empatický. Řekl zkušenost ze svého života, ale nezacházel do detailů - byl opravdu profesionální. Nebyl problém domluvit se s ním na bližším termínu, byl chápající. Velmi mi pomohl, i když to se mnou nebylo vždy jednoduché. Nestyděla jsem se mu říct hodně osobní věci a věděla jsem, že mě neodsoudí. Za mě opravdu skvělý psycholog, kterého vřele doporučuji a chtěla bych mít jako známého/kamaráda. Přeji mu moc hodné pacienty a mnoho štěstí v osobním životě!
Lindí Linda
:) vše super. Skvělý přístup, vždy pomůže. Vstřícný. V případě krajní nouze se lze rychle domluvit na bližším termínu návštěvy.
Petr
Velmi prijemny psycholog, poradi a pomuze. Ma pochopeni a i kdyz ne vzdy dokaze si najit z hlediska narocnosti a poctem "klientu" cas ihned, tak neni na jeho profesionalite nic negativniho.
Zajima se hodne o sveho pacienta - klienta.
Vyborne.