Husovo nám. 2347, Rakovník
Huťská 211, Kladno
E
EV
Mé hodnocení se týká pobočce v Unhošti. Již rok řeším, že se do ordinace nedá dovolat. Číslo je vypnuté nebo obsazené. Několikrát jsem toto zmiňovala, sestřička prý volá zpět. Není to pravda. Ani na 20. pokus žádná odezva. Tedy těžko hodnotit, když se tam člověk nedostane. A bych si brala dovolenou kvůli pouhému objednání, je nesmysl.
Dr. Jan Gelnar
Pan doktor mi vždy pomohl s páteří a klouby. Jsem s ním moc spokojená.
Vždy mi poradil a poslal na vyšetření. Nemohu mu nic vytýkat. Je
dobře, že jsou tak dobří lékaři. Eva J.
R
Rybička
Skvělý doktor , který vždy přesně určil diagnózu a dokazal poradit mě i zbytku rodiny. Maminku skvěle i odoperoval v pokrocilejsim veku a uz si vůbec nestezuje na bolesti , ktere ji trápily několik let.
Větrovská Dagmar
Velice šikovný,ochotný lékař,který rozumí své profesy astojí mi za to,abych za ním jezdila na Kladno,Unhošť i do Rakovníka.Jsem z Prahy,ale stojí mi to za to.
dobrý lékař, ochotná sestřička Lia a velmi příjemná a hezká setřička Martinka.
pro mne vždy příjemné chvíle. V.L.
Velmi šikovný i dobrý operatér.Má o pacijenty zájem.Rozhodně mi stojí za to dojíždět k němu z Prahy
Měl jsem bolesti v koleni, tyto bolesti byly již dlouhodobého charakteru, navštěvoval jsem před tím i jiné ordinace, například v Rakovnické nemocnici. Ale až tady se mi dostalo řádné zdravotní péče a po několika vyšetření a doporučení pana doktora Gelnara jsem přistoupil na artroskopii kolene, mohu říci, že je to o 100% lepší než před zákrokem i když vím, že mě dřív nebo později čeká další operace, jsem velmi spokojený s jeho prací a i pooperační péčí. Co se týče sestřičky pana doktora, tak nemohu říci jediného křivého slova - dělá svoji práci a dělá ji dobře !!! Dva měsíce je sice dlouhá doba, ale přiměřená vzhledem k počtu pacientů pana doktora!
Co se týče Vás vážení pacienti s akutní bolestí bych Já osobně nenavštívil ortopedickou ordinaci, ale vyhledal bych spíše nějakou ambulanci, třeba chirurgické oddělení 1. patro nemocnice v Rakovníku, tam Vás jistě překvapí rychlost a i nasazení zdravotních sester a možná i lékařů...
Ř
Řeháková Dagmar
Já sama mohu říci že jsem se za ta léta setkala se spoustou ortopedu ale nikde jsem se nesetkala s takovou peclivostí,starostí a zájmem o svého pcienta jednotlivce jako u tohoto lékaře.A jsem přesvědčena že kdyby jsem k tomuto lékaři dostala hned již ze začátku se svou nemocí tak by vše bylo jiné a má nemoc by nebyla v chronickém stavu.Nemohu si též odpustit chválu k sestřičce která pracuje u pana doktora jelikož přístup sestřičky je též vstřícný,laskavý a obětavý což ze své skušenosti nemohu říci o 90% dalších sester ve zdravotnictví.A tak bych tímto chtěla poděkovat jim oběma a věřím že děkuji nejen za sebe ale i za spoustu dalších pacientů kteří nemají možnost tohoto poděkování.
Kronenbergová
S dcerou, která utrpěla před několika roky úraz kotníku jsem navštívila nespočet ortopedů v našem okolí, většina z nich neměla snahu bolesti dcery řešit, až pan doktor Gelnar po vyzkoušení několika možností přistoupil k artroskopii a dceru operoval, v současné době má dcera sice ještě bolesti, ale pan doktro se je snaží léčit a nehází to za hlavu s tím, že si dcera vymýšlí, ale snaží se jí pomoci. Tímto mu chci poděkovat.
Mrzenová
doporučuji