Zobrazit ostatní profily plicních lékařů v okolíSlužby a ceník služeb
Nejčastěji hledané služby
Předoperační vyšetření
Vyšetření krve
Vyšetření moči
mč
Neseriozní lékař,to samé jeho dcera.Arogance,apatie ke starým pacientům,drzost až arogance.Stížnost k LK smetena ze stolu.Předseda rev.komise.
B.b.
Jsem spokojená s péčí. Vždy jsme vše vyřešili, v zimě čekám déle, ale na jaře bez problémů. Přístup milý a lidský.
Naprosto nejsem spokojena s přístupem pana doktora ke starým lidem. Můj otec ho navštěvuje už přes tři roky, je silný astmatik. V poslední době si neustále stěžoval na velké potíže s dýcháním a pan doktor mu byl schopen jen udělat spirometrii. Dnes leží v nemocnici a výsledek je zanedbaný plicní nález. K tomu se přidal problém se srdcem a zavodňování těla.
Kdyby pan doktor byl tak pečlivý jak se zde píše, nemusel můj otec dnes bojovat v nemocnici o holý život. Opravdu mu chci tímto poděkovat za to jak se věnuje starším pacientům!!!!!!!!!!!!!!!
Velmi dobrý a příjemný lékař, který pacientovi vysvětlí problém i léčbu. Sleduje vývoj medicíny. Je lidský a nedává najevo svou převahu nad pacientem jako někteří lékaři. Mám pocit, že medicina je pro něj poslání a ne jen povolání.
Jsem u HZS Spolana a k panu doktorovi chodím již druhým rokem na preventivní prohlídky. Jsem s ním spokojen i s jeho zástupem v době jeho nepřítonosti, tím myslím jeho dceru. Díky ní možná přestanu kouřit.
Ester
Pan doktor Dindoš je nejlepší lékař, kterého jsem kdy měla. Je moc hodný a je jediný, který mi vždy pomohl s mými zdravotními problémy. Kéž by bylo víc takových.
Pavlína Nová
Pana doktora Dindoše hodnotím jako jednoho z nejlepších lékařů, které jsem poznala.
Chodím k němu již několik let a jsem maximálně spokojena s jeho přístupem i léčbou.
J.Rampáček
Dr. Ján Dindoš je jeden z mála doktorů který opravdu se stará o zdraví pacientů.Je přijemný-vstřícný a rozumí své práci!!Nepatří do sorty tzv.Léčitelů-šamanů kterých je bohužel ještě dost.
V.Hlubuček
Velmi dobrá péče, vyslechne pacienta a dobře mu vysvětlí podstatu problému a léčbu. Klidný a vstřícný.