Zobrazit ostatní profily gastroenterologů v okolíCeník
D. Pokorná
MUDr. Cíza je profesional, je velmi příjemný a empatický, všechno pacientovi vysvětlí. S ním lze zvládnout i nepříjemné vyšetření. Chválím jeho přístup k pacientům i dochvilnost. Děkuji mu za sebe i za maminku a všem ho doporučuji.
Thomas
Výborný a lidský přístup. Obával jsem se některých vyšetření po špatných zkušenostech z jiný zdrav. zařízení, ale vše proběhlo bez problémů, ohleduplně a bezbolestně. Mohu doporučit.
Ladislav Pražák
Opravdu velice bezvadný přístup pana doktora k pacientům,vše srozumitelně a podrobně pacientovi vysvětlí a připraví na vyšetření a zákrok.Vše provádí velice profesionálně.Musím jenom vyslovit velkou pochvalu.Též sestřičky mají bezva přístup k pacientovi.Kéž by takto vystupovali všichni lékaři.Moc děkuji,Ladislav Pražák,pacient.
Kvalitní lékař s lidským přístupem.Léčí mojí dceru a velmi úspěšně.Díky Holoubková
Je málo lékařů s takto lidským přístupem k pacientům.Při tomto vyšetření díky citlivosti tohoto lékaře i sestřiček zmizí strach i stud.Mohu jen doporučit :-)Alena
Pokud člověk musí absolvovat toto nepříliš příjemné vyšetření, tak aspoň takto. Pan doktor je velice milý a citlivý člověk, to samé platí o sestrách v ordinaci. A o bolesti nemůže být vůbec řeč. Doporučuji.
Velmi jemný při provádění kolonoskopie,příjemný při jednání s pacientem,uplatňuje nové poznatky ve svém oboru.Uiblein
Velmi lidský přístup k pacientům,jeho pracoviště se snaží provádět vyšetření ve velmi krátkých lhůtách.Tak by se měli chovat a jednat všichni lékaři!!!!c
I.K.
Velice vstřícný, obětavý a starostlivý. Velice doporučuji.
Štěch,Kadaň
Profesionální přístup,lidský přístup k pacientům.Tak by měli všichni lékaři přistupovat k pacientům.Velmi doporučuji.