Česká průmyslová zdravotní pojišťovna + 4 Více
Ostatní služby
Celková i místní ošetření pohybového aparátu a páteře.
Žlutý kopec 6, Brno
Ortopedická ordinace
dovolte mi, abych Vám představil soukromou ambulanci pro onemocnění a úrazy pohybového aparátu. Jistě najdeme cestu, jak uspokojit i Vaše nadstandardní požadavky.
Ordinační hodiny:
pondělí 16 - 19:30
středa 16 - 19:30
Robert Brisbane-Webb
Lidský postup, výborná kommunikace,a pan doktor bude pomahat kdyz je možné
Lucie M.
Úžasné jednání,snaha rychle pomoci, všem moc doporučuji!
MN
Skvělý přístup k problemu a k lidem. Určitě doporučuji.
VK
Nechapu pozitivni hodnoceni. Objednala jsem
se na vysetreni kvuli bolesti kolene, ktere me velmi omezuje v zivote s malym miminkem, kdy jsem neustale v pohybu. Nektere dny jsem nemohla kvuli bolesti ani chodit. Navzdory objednani na konkretni cas jsem cekala temer 2 hodiny (!), lekar Cienciala byl arogantni a neempaticky a zlehcujici muj problem. Chytal me za slovo jako by se me snazil nachytat a ne mi pomoct, s mou periodicky se opakujici bolesti kolene mi nepomohl s tim, ze at si vyberu- kojeni, nebo leky. Z ordinace jsem odchazela nejen s tim ze me ukradl o drahocenny cas, ale i s pocitem, ze muj problem zkratka nestoji za to resit. Tohoto lekare nedoporucuji a vracet se nehodlam.
OK
Pan doktor Lindener byl velice vstřícný a můj problém hned řešil . Moc pěkné prostředí a vlídné jednání
Jindriska Chlupova
Byla to první návštěva a dojem skvělý . Rychlé objednání ,příjemné prostředí ,příjemný personál.S průběhem vyšetření jsem spokojená..
J.R.
Výborný přístup,profesionál,velmi mě překvapil jak se snaží pomoci,zjistit příčinu a vyléčit
V. Obzina
Při druhé návštěvě měl p. doktor již výsledky MGR, když je prohlédl, řekl " půjdete na operaci" neprotestoval jsem, ani jsem se nestačil vyptat na podrobnosti. Dotazy si přichystám až při návštěvě ambulance ve FN, kde si mám domluvit termín. Čekám na reakce rodiny, možná mně to budou rozmlouvat, ale nemám moc na vybranou.
Bozicka
Jediné co mi vadilo, že pacient musí čekat další hodinu navíc přestože je objednaný na určitý čas. Byl zastupující lékař, který perfektně komunikoval a vše dostatečně vysvětlil.
Zdeněk
Chodím už dva roky jsem spokojen někdy více pacientů tak konzultace není v časovém termínu ale jinak velké plus
Ortopedové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Ortopedové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně