MUDr. Jan Cienciala Ph.D.

přijímá nové pacienty

Ortoped, Chirurg Více

Odhadovaná doba odpovědi:

Vážený kliente,
dovolte mi, abych Vám představil soukromou ambulanci pro onemocnění a úrazy pohybového aparátu. Jistě najdeme cestu, jak uspokojit i Vaše nadstandardní požadavky.

Ordinační hodiny:
pondělí 16 - 19:30
středa 16 - 19:30
  • Ortopedická protetika
  • Ortopedie

Ortopedická ordinace
Žlutý kopec 6, Brno

Přijímám: dospělí, děti jakéhokoliv věku
Hotovost

Celková i místní ošetření pohybového aparátu a páteře.

Jak fungují ceny?

• Umístění: jiné místo • Jiný

Pan doktor je velice vstřícný, empatický a má zájem pomoci. Po vyšetření mi vypsal žádanky na RTG a UZ a dal mi najevo, že udělá vše, co bude v jeho silách, aby to bylo dobré a problém se vyřešil a vyléčil.

• Umístění: Ortopedická ordinace • Jiný

Pan doktor byl příjemný a profesionální. Z prvního setkání mám velmi dobrý dojem.

Návštěva ověřená
• Umístění: Ortopedická ordinace • Celková...Více i místní ošetření pohybového aparátu a páteře. Méně

Arogantní přístup hned po vchodu do ordinace.. empatie s pacientem 0

Návštěva ověřená

Návštěvu hodnotím velmi pozitivně. Byl zde mladší, milý, slovensky mluvící doktor. Akorát čas vyšetření nesouhlasil s časem objednání o 30 minut, ve zdravotnictví ale normálka.

Číslo ověřené
Umístění: Ortopedická ordinace • Celková i míst...Vícení ošetření pohybového aparátu a páteře. Méně

Chci poděkovat Ph.D. Ciencialovi a jeho týmu za úspěšnou operaci páteře 7.11. 2024 když už jsem nemohla vůbec chodit. Nynì jsem bez bolestì. A doufám že mi pan doktor doporučì na doléčení ještě lázně na které mám nárok.

• Umístění: Ortopedická ordinace • Jiný

Pan doktor projevil empatii a snahu vůči vyšetření, které mi provedl.
Bylo znát, že se v této oblasti perfektně pohybuje.
Odcházela jsem nejen s doporučením další léčby, ale i s dobrým pocitem.
Doporučuji.

Návštěva ověřená

Pan Doktor je výborný, empatický, srozumitelně odpoví na všechny otázky, je přímý a konstruktivní. Super nezvyklá ordinace. Velice přijemné po sterilních neosobních ordinacích

Návštěva ověřená

Maximální spokojenost. Velmi sympatické prostředí, sestřička i pan doktor. Jen půlhodinové zpoždění, ale je to pochopitelné. Rád si počkám.

• Umístění: Ortopedická ordinace • Jiný

příjemné prostředí,milá asistentka,čekací doba přiměřená, pana doktora znám z FN Brno, takže se splnilo mé očekávání

E
Návštěva ověřená

Líbilo se mně podrobné vyšetření. Také vysvětlení léčby. Jsem nadšená z laskavého přístupu pana doktora. Čekací doba minimální. Platba nečekaně velmi nízká.