MUDr. Jan Cienciala Ph.D.

přijímá nové pacienty

Ortoped, Chirurg Více

Odhadovaná doba odpovědi:

Vážený kliente,
dovolte mi, abych Vám představil soukromou ambulanci pro onemocnění a úrazy pohybového aparátu. Jistě najdeme cestu, jak uspokojit i Vaše nadstandardní požadavky.

Ordinační hodiny:
pondělí 16 - 19:30
středa 16 - 19:30

Ortopedická ordinace
Žlutý kopec 6, Brno

Celková i místní ošetření pohybového aparátu a páteře.

Jak fungují ceny?

Návštěva ověřená
Umístění: Ortopedická ordinace Celková i místní ošetření pohybového aparátu a páteře.

Po první návštěvě, celková spokojenost. Není co více dodat. Jen více takových ordinací.

Návštěva ověřená

Maximální spokojenost, podrobné vysvětlení problému i možného řešení. Mohu jen doporučit.

Návštěva ověřená

Velká spokojenost, pan doktor příjemný, vše vysvětlil

Návštěva ověřená

Vše super. Příjemné vystupování jak pana Doktora tak slečny sestřičky.

Návštěva ověřená

Spokojenost s vyšetřením a vysvětlením léčení

Návštěva ověřená

Pan doktor je empaticky a skutečný specialista ve svém oboru.

Návštěva ověřená

Lidský postup, výborná kommunikace,a pan doktor bude pomahat kdyz je možné

Úžasné jednání,snaha rychle pomoci, všem moc doporučuji!

Návštěva ověřená

Skvělý přístup k problemu a k lidem. Určitě doporučuji.

Nechapu pozitivni hodnoceni. Objednala jsem
se na vysetreni kvuli bolesti kolene, ktere me velmi omezuje v zivote s malym miminkem, kdy jsem neustale v pohybu. Nektere dny jsem nemohla kvuli bolesti ani chodit. Navzdory objednani na konkretni cas jsem cekala temer 2 hodiny (!), lekar Cienciala byl arogantni a neempaticky a zlehcujici muj problem. Chytal me za slovo jako by se me snazil nachytat a ne mi pomoct, s mou periodicky se opakujici bolesti kolene mi nepomohl s tim, ze at si vyberu- kojeni, nebo leky. Z ordinace jsem odchazela nejen s tim ze me ukradl o drahocenny cas, ale i s pocitem, ze muj problem zkratka nestoji za to resit. Tohoto lekare nedoporucuji a vracet se nehodlam.