Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
jb
K panu doktorovi chodíme celá rodina dlouhodobě a jsme spokojeni. Narozdíl od jiných ortopédů, tento neléčil důsledek, ale pojmenoval a léčil příčinu. Hodně lidem nevadí to co si o nich ostatní povídají za zády, alevadí jim to, co jim povědí do očí - i když je to to samé, Za většinu ortopedických problému si v pozdějším věku můžeme sami - nevhodná obuv, matrace na posteli, držení těla, nedostatek pohybu nebo jednostrané zatěžování/posilování rúzných partií těla.apod. Znám i názory okolí - kladné i záporné. Vypadá to, že negativami stříli ti, kteří to neradi slyší do oči. A maminky - ty rádi slyší jek je jejich děťátko ůžasné - a zrovna lékař, který Vám říká to co chcete slyšet, klidně může zanedbat příznak vady, která se projeví až v dospělosti a to už bude pozdě si říci - Česák nám to říkal.- pokud si na to ovšem vůbec vzpomenete. Ztotožňuji se s hodnocením od uživatele z 11.04.20011.
Váš účet byl odstraněn
Tak u pana doktora jsme dnes byli prvne a take naposled. Je to velmi nepříjemný a neochotný lékař s otřesným přístupem k pacientovi.
MichaelaB
Bohužel se musím přidat k nespokojeným matkám malých dětí.
Už v porodnici mě pan doktor překvapil svým chováním, kdy ho obtěžovalo čekat, až si svléknu třídenní mimino. Na kontrole v ordinaci to byl jedním slovem chaos. Fronta až na schody, plačící děti, hledání toho, kdo přišel poslední, prostě děs běs. Při samotném vyšetření opět nervózní, že jsem si jedním rychlým pohybem nepřehodila dceru z boku na bok a prodloužila tím pobyt v ordinaci o 10 vteřin. Pravda je, že dceru vyšetřil, od toho tam byl, ale jinak je jeho chování odrazující.
S druhým dítětem jsem si zajela o 25 km dál do Nemocnice Kolín.
Někteří by si měli přečíst vysvětlení pojmu " arogance"...pan doktor byl k nám vždy slušný, vše rád vysvětlil a nikdy nevystupoval arogantně,jak se zde píše. Většinou vždy se najdou lidi,kteří se rádi mstí,( a nehledí na své problémy,ketré by měl sám řešit ) ,jen málo lidí bude psát pozitiva..taková je dnes bohužel doba..takže pane doktore..hlavu vzhůru,my jsme s Vámi spokojeni.
Mohu se přidat,že je to velmi špatný orthoped.Při jeho návštěvě jsem byla překvapena jeho arogancí.Nejdříve mi ukázal jak mám sedět na podložce,kterou měl pod zadkem,že nohy a kyčle bolí každého a že by mi pomohla dieta.prostě katastrofa.Už k němu nikdy nepůjdu!!!!!
Jsem spokojen
Byli jsme u pana Česáka na vyšetření kyčlí s malou dcerkou. Dceru prohlásil za špatně vyvinutou, předepsal jí nošení příšerných pomůcek a o čemkoli dalším se odmítl bavit. Poté jsme navštívili dva jiné ortopedy a oba nám potvrdili, že dítě je naprosto v pořádku a nevyžaduje žádnou zvláštní péči. Chování pana Česáka je naprosto nepřijatelné. Arogancí a ponižováním pacientů si zřejmě léčí nějaký vlastní komplex.
Tento pan doktor "hřeší" na to, že je v nymburském okrese jediný ortoped. Má arogantní chování a to jak k maminkám, tak i k dětem.
Mám 2,5 letou dceru. Dnes jsme byly na konzultaci s nožičkama a mám zkažený celý den. Přecházím k jinému lékaři. NEDOPORUČUJI !!!
Byla jsem s dcerou po narození, odborný dobrý přístup. Pak v jejích třech letech s růstovými bolestmi, pan doktor byl trochu nepřístupný jiným názorům a diskuzi, ale jeho zaměření na zdravou stravu a životní styl se mi líbí, myslím, že i jiní doktoři by měli brát pacienta jkao celek.
Nejhorší doktor co znám. Od doby co jsem spadl na schodech mě bolí páteř a to co mi řekl mě docela šokovalo..."to je z toho že seš vysokej, to je normální". Napsal mi nějakou rehabilitaci, která vůbec nepomohla a když jsem za ním přišel po cca 2 týdnech na kontrolu, už ani nevěděl kdo jsem a chtěl psát tu samou rehabilitaci znovu...a ještě k tomu ty řeči:"no jo, záda bolej každýho, kdo je vysokej. s tím se nedá nic dělat".