Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolíCeník
Pacientka
Návštěva fyzioterapie kvůli bolesti zad mi vůbec nepomohla. Na všechny termíny se dlouho čekalo, u pana doktora jsem měla pocit, že nemá na mě čas a musíme to vyřídit rychle. Po absolvování asi běžně doporučovaného fyziobalíčku (několik krátkých cvičení s velice šikovnou paní, elektroléčba + závěrečná kontrola) se nic moc nezměnilo. Závěrem konzultace bylo, že je to v mých rukou a mohl by mi pomoci vlastně jakýkoli zdravý pohyb, takže s čím jsem přišla, s tím jsem odešla. Chyběl mi v tom všem aspoň trochu individuální přístup v hledání řešení.
S.O.
určitě nedoporučuji,chabá péče o pacienty.místo cvičení terapeut stále vénuje pozornost jiné činnosti a to nemluvím o těch nesmyslných poplatkách které vám ZP opravdu neproplatí
KK
V ordinaci pana doktora se cítím jak vrcholový sportovec. Moderní prostředí, příjemná paní na recepci, doktoři a fizioterapeuti jsou zde opravdu 100% pro pacienty. Jsou velmi lidští.
Miluse
Telefonicky jsem si objednávala termín a protože to byla moje první návštěva fyzioterapeuta, pro kterou jsem měla doporučení od své praktické lékařky, přečetla jsem doporučení a zeptala jsem se, jak to bude probíhat. První osoba řekla, že neví, že pouze objednává. Druhá navrhla, že mě objedná k lékaři, ale že to bude šest týdnů trvat. S tím jsem souhlasila.
Poté, co jsem se setkala s panem doktorem Černým, začal mě arogantně sdělovat, že já mám přece předpis u lékařky, co dělám u něho. Snažila jsem se mu vysvětlit, že jsem jeho lidem přečetla doporučení, oni mě k němu objednali a má si to vyřizovat s nimi a nikoliv se mnou. Po pěti minutách výčitek, že k němu nepatřím jsem návštěvu takového lékaře vzdala a odešla jsem. Nemám zájem chodit k soukromému lékaři, který nepochopil po dvacetipěti letech, že pacient je jeho klient a problémy má řešit se svým personálem. Pokud udělal někdo z jeho lidí chybu, mohli mě zavolat neboť si mo je telefonní číslo brali již při objednání termínu k lékaři.
Asi je to kultura celé této soukromé ambulance. Při první návštěvě na celou čekárnu plnou lidí hlásíte adresu, stav, znovu telefonní číslo... prostě vše jako za starých časů.
Jan Mucha
působí trošičku, trošičku (ale fakt jen malinko) arogantně, ale rozhodně ví, co dělá, diagnóza blesková a přesná, rehabilitace účinná
i.houdkova
Pán doktor Černý má v tom najlepšom slovazmysle na dnešnú dobu ojedinelý prístup. K čomu? K Celku...Pred nejakým rokom som za pánom doktorom prišla s bolesťami chrbtice, naordinoval mi rehabilitácie a nielen že mi pomohli, ale týmto stretnutím sa mi doslova zmenil život. Na rehabilitáciách som stretávala milé, vždy ochotné a profesne dokonalé fyzioterapeutky. Po konzultáciách s nimi a s pánom doktorom som prestala prenechávať zodpovednosť za svoje zdravie na niekom inom a začala som pravidelne dochádzať na jógové cvičenia do Iyengar yoga centrum Brno, ktoré vybudoval a vedie - hadajte kto asi- náš milý pán doktor Černý... Priestorné, svetlé miesto na znovuzrodenie tela i ducha s nádhernými ľuďmi, ktoré Vás vedie ďalej k prístupu k výžive, prírode, ku komunikácii... Že to znie ako rozprávka? Áno, je to náhdera, prídite si to vyskúšať....iveta houdková
tp760
S tímto doktorem mám velmi špatnou zkušenost. Měl jsem problémy se zády a rehabilitace, kterou mi naordinoval, mi vůbec nepomáhala. Naopak stav ještě zhoršovala. Když jsem ho na to upozornil, řekl, že to je normální. Vím, že se stav může trochu zhoršit, ale mně bylo opravdu zle (myslel jsem že bude po mně). Řekl, že to tedy zkusíme jinak, ale naordinoval mi opět tu stejnou rehabilitaci, což samozřejmě nepomohlo. Po celkem asi 2 měsících utrpení jsem to vzdal a vyhledal jiného odborníka.
Martin
Zdravim, resil jsem problem s vazem v koleni a potom vzniklou tlacivou/tahavou/pichlavou bolesti nejakeho svalu na levem nizsim brise. Sest mesicu se ke mne ve vojenske nemocnici chovali jako k parazitovi, nic nezjistili, sono, rtg, serie vysetreni... jen rekli 'nacaty krizovy vaz v koleni' (co to jako ma znamenat?!), kdyz jsem chtel rehabilitaci externe mimo voj.nem., tak me zacali odrazovat, ze mi nic neni, jestli se na ten sport nechci vykaslat, kdyz mam problemy jen pri nem atp., proste silenost, zacali me posilat na krevni vysetreni, nechavat cekat 4-6h v cekarne, aby mi pak behem minuty rekli, ze mi nic v krvi nenasli. Nakonec jsem nevydrzel, vyhledal podle doporuceni MUDr. Cerneho a jeho centrum v Zabinach v Brne, 2 mesice cekacka, objednan na presny cas, 5 minut jsem mu vypravel svuj pribeh, 5 minut nejake 'kontaktni vysetreni', 10 minut sepisovani, 10 minut silenych cviku, koleno i bricho napraveno, bolest v brise pryc!!!! Odchazel jsem s vyrazem na obliceji, jako bych videl ducha.
Nejdriv jsem byl skeptik a myslel si, ze takova hodnoceni si sem snad musi psat sam, ale musim rict nejlepe investovane penize v mem zivote, kdyz by nekdo neveril, rad si s nim dam v Brne sraz.
Martin
Hanka
Výborný rehabilitační lékař se skvělým týmem! Rozcvičili mi achilovku, dali do pořádku krční páteř a těším se na to,jak mi rozcvičí po úrazu koleno. Je to tým,kterému věřím...
Pavla Vyskočilová
P. S. k poznámce, že pan doktor vypadá, jako by pil alkohol a že je to jedno (asi byl neoholený:-) ) - rozhodně alkohol nepije, známe ho osobně i mimo rehabilitace:-)))))) Asi se tím postem dobře pobavil....
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Mám po tříštivé zlomenině diafýzi pravé paže (zavřené). Operačně vložena dlaha a zpevněno 7mi šrouby. Atrofie deltového svalu. Po roční rehabilitaci zůstává hybnost ramane omezená. Např. předpažím do 40 st., s pomocí levé ruky do 100 st. Pokud jsem rozcvičoval klouby, dosahoval jsem pokroku.Jakmile jsem začal intenzivněji posilovat svaly, nastaly časem prudké bolesti. V rameni mi přeskakují "struny" a rovněž kloub mi přeskakuje. Po operaci bylo zjištěno že mi v ráně zůstal jeden steh, který byl následně odstraněn. Nevím jak se dostat zpět do kondice a zbavit se bolestí, která má -se domnívám-původ v pooperační jizvě..
Dobrý den, pokud chcete svůj zdravotní stav konzultovat, objednejte se na vyšetření. Na našich webových stránkách najdete příslušné kontakty.
S pozdravem
MUDr. Jan Černý