Ordinace
Vodárenská 2357, Kladno

Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolí

Umístění: Ordinace Jiný

Pan doktor je profesionál v oboru veterinárního lékařství. Vždy rychle a efektivně pomohl při léčení našich domácích mazlíčků.

C
Umístění: Ordinace

Pan doktor je velmi znuděný a člověk má pocit, že ho obtěžuje. Když jsme šli na očkování tak mého psa ani nezvážil, neprovedl prohlídku nic. Jen injekce, peníze a nashle. Kdybych nešla se svým psem na kastraci, na jinou veterinu, nepřišlo by se na to, že má nádor na liště a dle vet na klinice ho musela mít už v době očkování. Takže rozhodnutí ke kastraci a jiného místa operace zachránila život mému psovi... pana Černýho rozhodně nedoporučuju!

R

Velmi dobrý!

Pan Černý ,výborný veterinář,jsme snim velice spokojená a rodina také.Chodívala jsem k veterinářce Frankové, už bych k ní nikdy nešla, každé zvíře co jsme měli ,hned utratit,žádné léčení hned stím byla hotová.Díky panu Černému náš kocour žije už krásných 7let navíc a podle paní Frankové utratit.Hned byla operace a díky tomu je stále naživu.Velké díky panu doktorovi.Dnes mam já osobně 2kocoury a vždy věděl a vždy uzdravil.Jsem sním velice spokojená a myslím že nás takových je víc.Samozřejmě názor je názor a ten se může lišit u každého znás.A zkušenost také a jak pani psala ,jak kdy se zadaří.Pěkný den všem.

Rozhodně nejsem pro názor,že Jan Černý je dobrý veterinář. Máme doma bernského salašnického psa,v září onemocněl,od veterináře dostal dvě injekce,že prý to je nějaká viróza.Od té doby,byl docela v pohodě,ale teď po dvou měsících začalo to samé znova-zvracel,týden vůbec nic nejedl a pomalu přestával chodit.Byli jsme s ním u veterináře,jeden den mu píchnul injekci,pak jsme tam jeli druhý den a píchnul mu jí zase,s tím že to je prý zase viróza. Po 3 dnech,kdy na tom byl hůř a hůř,jsme jeli k jiné veterinářce,která zjistila,že má zánět slinivky břišní,zvýšené hodnoty jater,ledvin a leukocytů. Veterinářka byla velmi překvapená,že mu pan veterinář neudělal odběr krve a že ho ani neváží,když mu píchá injekce nebo vakcíny,dělá to podle odhadu. Má vážit kolem 50kg,když ho vážila veterinářka měl 25kg. Teď je na infuzích,a snažíme se aby požil alespoň malé množství jídla,musíme mu dávat prášky a injekce. Vážně doufáme,že se z toho dostane-jsou mu teprve 4 roky. Myslím,že takovéhle zanedbání by dobrý veterinář dělat rozhodně neměl!!

No vždycky se nepovede, tak jak by to mělo být. I když v dnešní době je veterina zlatý důl a bohužel ve většině případů dá člověk tomu domácímu mazlíčkovi víc, než sám sobě. Od toho by měl i doktor vědět, že psa nemá cenu trápit a říct, takhle dál už ne.
Je to určitě o lidech jako když někdo řekne. Do té nemocnice bych nešel. A tam a tam je to lepší.
Anděla Bornová

Souhlasím, arogantní, znuděný a to nemluvím o tom uštěkaném jorkšírovi, kterého má v ordinaci, vůbec ten pes nenervuje pacienty, bože :/ Už jeho odpověď na pozdrav, kdy řekl jen : " Co chcete ? " Mě dostal.

arogantní,drahej,neochotnej a uz jen kdyz ho clovek spatří mezi futrama tak je na nem videt ta neochota a ,,nadšení" dle mého nemá rád kočky a popdle toho taky vypada jeho péče nedoporucuji

skutečně lepší veterinář než rádoby slavná klinika v Dubí,čas Vám všem ukáže,že jim jde vážně jen o prachy. Arogantní sestra mi zabila na klinice u Čučky kočičku

velký odborník s citem a profesionalitou. Velká škoda, že nevede kliniku jako má pan Čučka. Všichni by měli domácí mazlíčky zdravé. Pan Černý se neuchyluje k takovým praktikám, jako pan Čučka, kterému jde pouze o finance a celá jeho "klinika" je plná bezcitného a ziskuchtivého personálu a mě osobně lhal o mém pejskovi, jen aby mu mohl dávat infuze,které stály mnoho peněz a neřekl mi, že mému pejskovi již není pomoci. MUDr. Černý by se takto odporným způsobem nikdy nezachoval. Je prostě výborný jako lékař i jako člověk. A pan Čučka se sestrou jsou pravým opakem.