Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Petra
Pan primář MUDr.Burda je vynikající lékař a skvělý - empatický člověk.Doporučuji.Já po TEP kolene.
Jiří Barták OSVČ - Fotovoltaika
Skvělý, empatický člověk a specialista. Opravdový doktor, ne lékař. Velké díky i za mou manželku při operaci kolene.
DS
Ač jsem ze Znojma, k panu dr. jsem se dostala náhodou, protože externě působí a dojíždí mimo Brno. V roce 2009 jsem utrpěla úraz na lyžích, částečně si přetrhla si vazy a poškodila meniskus. Pan dr. byl při vyšetření důsledný a zejména mě potěšilo, že se z počátku snažil najít alternativy, aby nebyla nutná operace. Dle mého názoru to dost vypovídá o kvalitě už v tom, že okamžitě řeznicky netlačí své pacienty pod kudlu. Koleno se však nezlepšilo natolik, aby operace nutná nebyla. Pan dr. mi zařídil operaci v Brně ve Fakultní nemocnici, za což jsem moc ráda, znojemské nemocnici opravdu nevěřim. Navíc mi i zkrátil čekací dobu na operaci tím, že jakmile se uvolnil termín, okamžitě mě tam napsal. Po operaci mi napsal rehabilitace, což také není automatické dle zkušeností u jiných ortopedů, se kterými mám zkušenosti. Za sebe můžu jedině doporučit.
Upravit nebo spravovat profilOrtopedové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Ortopedové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Ortopedové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně