Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Česká průmyslová zdravotní pojišťovna + 2 Více
Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Irena
Pana doktora Bláhu nenavštěvuji dlouho,ale musím říct,že je velmi hodný lékař s lidským přístupem,měla jsem možnost díky mému zdravotnímu stavu poznat již docela dost lékařů a pan doktor Bláha je jeden z mála s takovým to přístupem,nedávno jsem byla u něj aplikovat gelovou injekci do kolene,musím přiznat,že vpich jsem od pana doktora vůbec necítila a moje další reakce by se dala srovnat s chováním asi pětiletého dítěte,jiný lékař by mě asi rovnou vyhodil zavřenými dveřmi,ale pan doktor mi začal popisovat situaci že ještě kousek a bude to aplikované a docela mě povzbuzovat abych vydržela.Takových lékařů je opravdu velmi málo a já si ho nesmírně vážím a slibuji,že se polepším!!!
Marie Opravilová
Pan doktor Bláha je hodný,příjemný lékař,který se k pacientům chová velmi pěkně a mě velmi pomohl i mému manželovi
Jitkazabojova
Pan doktor Bláha je velice příjemný člověk,můžu ho všem doporučit. Byla jsem u něho s těžce postiženým synem,a i k němu se choval hezky.
Lenka Píšťková
Velice milý, příjemný lékař. Ochotný, s lidským přístupem. Moc mi pomohl :)
Vážení pacienti,tento lékař je opravdu lékařem na svém místě.Poradí a předepisuje opravdu jen to co pomáhá,narozdíl od lékařův kroměřížské nemocnice na ortopedii.To co mě řekl a poradil mudr Bláha mě nikdo z těch nemocničních neřekl.
Hodný,příjemný doktor,který má srdce na dlani.Přeji hodně úspšchů.