Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolí

Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolí

I
Umístění: Nemocnice Kyjov Jiný

Pan doktor mi byl doporučen, bohužel mé zkusenošti jsou špatné. Měnil mi kyčelní kloub a udělal mi operovanou nohu delší. I rok po operaci mě operovaná noha bolí, špatně se mi jde do schodů. A kvůli nestejné délce nohou mám velké bolesti zad. Při kontrole mi pan doktor tvrdí, že takové potíže určitě nemám a svádí je pokaždé na něco jiného. Je arogantní, neumí jednat s lidma.Do budoucna si vyberu určitě jiného lékaře.

Umístění: Nemocnice Kyjov

Bohuzel s panek doktorem dobre zkusenosti nemame... jeho pristup a chovani je hrozne a nemluve o praci... pritel si rozsekl hlavu v ambulanci zadne vysetreni ani na zadne jine ho neposlal rana zasita takovym zpusobem ze i veterinar by udelal lepsi praci... na druhy den po tomto zakroku jsme navstivily nemocnici v Hodonine a tam se ptali co kdo sil ze to je hrozne.. rána krvacela i po jeho šití. Nemluvě o tom že take mohl mit otres mozku to nikoho nezajimalo... bohuzel uz druha takova zkusenost s panem doktorem

Pan doktor je zajisté odborník, ale dává to příliš najevo svým arogantním přístupem k pacientům. Dále dlouhá doba čekání a sestřička 'tahle práce mě nebaví a kašlu na všechny pacienty' jeho reputaci také moc nepřidá. Jako doktora si jej však nemohu vynachválit, navštěvuji jej už od 4 let.

Nemůžu hodnotit jeho odbornost, chirurgickou zručnost nebo zkušenosti, ale musím zhodnotit jeho přístup k pacientům. K pacientům se chová nadřazeně a arogantně. Kde je doktor Sova z nemocnice na kraji města, kde jsou ti hodní a vstřícní doktoři z ordinace v růžové zahradě?

Jako odborník určitě dobrý, s vyšetřením si dá velkou práci a neodbyde člověka za 2 minuty jak jiní lékaři. Pokud vymění tu hodně nepříjemnou arogantní sestru, tak to bude OK.

I

byl jsem s ním spokojen už jako s medikem! když jsme šli na pivo, vždycky jsme vypili svých deset, tedy když jsme neměli žízeň, protože když jsme tu žízeň neměli, co bychom to do sebe lili.Co víc, postavu měl kulturistickou (nevím jak dneska) a když mě někdo v hospodě chtěl dát pár facek, vždycky se zarazil při pohledu na něj, odradilo ho to.dobře plaval,ale nesměl jsem si dělat legraci z jeho bráchy, to neměl rád, je to rodinej typ.Má fajn ženu Dražku, ta moje si s ní rozuměla.Pravda je, že když nemá náladu, je lepší mu jít z cesty.Ale chirda ho baví, narodil se pro ní.

Byl jsem na operaci kyčelního kloubu. Pan doktor Bíla mě operoval a jsem spokojený.

Pan bila me operoval uz třikrát a vždy velmi úspěšně. To ze nemá naučené americky úsměv jako nekteri z nej nedělá špatného cloveka. Pravé naopak. Je to velmi dobrý člověk kterého si velmi vážím pro jeho schopnosti a charakter. Slavomir Janda

Výborný operatér!