Psycholog
Plzenecká 73, Plzeň

Zobrazit ostatní profily psychologů v okolí

Jsem klinický psycholog a nabízím účinnou psychoterapeutickou pomoc při řešení náročných životních situací, osobních i vztahových problémů, při překonávání psychických potíží, poruch a psychosomatických onemocnění.
Cílem léčby je významná úleva od duševních potíží a příznaků a také pochopení a porozumění jejich významu.

www.janbetlach.cz

Mgr. Jan Betlach mi pomohl zbavit se psychických potíží. Mé problémy dokázal zasadit do širších souvislostí mého života. Měl jsem pocit, že mne vnímá jako člověka, ne jen skrze můj problém. Oceňuji možnost objednat se na přesnou hodinu bez dalšího čekání, lidský a zároveň profesionální přístup.

Potřeboval jsem rychle psychologa, pan Betlach mne vzal do týdne. Našel jsem v něm oporu a pomoc v těžké situaci. Nesnažil se mě pouze lacině uklidnit že "to bude dobrý", ale pomáhal mi porozumět mým potížím víc do hloubky. Navíc má myslím hodně zkušeností z psychiatrie v Dobřanech.