Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Nejhorší gynekolog!!! Všem dává stejné léky, všechno je jen vsugerované a léčí od stolu !!! Už nikdy víc takové doktora !!!! Když jsem od něj odešla, zjistila jsem, co mi všechno je a příjemné to nebylo !!! Nechápu, jak tomuhle někdo může říkat gynekolog.
zlatka
Musím se přidat k negativnímu hodnocení "pana doktora",protože moje zkušenosti s ním jsou opravdu otřesné,vyšetření neštrné,arogance a pokud si stěžujete na nějaké problémy..tak je to jen vsugerované..až když jsem od něj odešla k jinému lékaři jsem se dozvěděla,co vše bylo zanedbáno nesprávnou léčbou nebo vůbec žádnou a musela jsem podstoupit 4 náročné operace.Proto tohoto doktora absolutně nedoporučuji.Pozitiva mám jen na jeho dvě sestřičky,které jsou jeho pravým opakem.
Kemrová
K panu Doktorovi chodím již 15 let. Vždy byl velmi ochotný a vždy kvalifikovaně poradil a pomohl.
j.eniky
...Jsem otcem třech dcér z dvou manželství a po celou tu dobu byl ženským doktorem všech žen / s manželkami a dcéry 5 / pán doktor Beníšek a mohu jen potvrdit že je to člověk a odbornik k pohledáni a doufejme že obdobni profesionálove...nevyhynou.Nemám ve zvyku nic nikdy přehánět, ale neni mnoho lidiček kteří vykonaji tolik záslužné a bezchybné práce ...Děkuji pane doktore za všechny moje ženy v domácnosti... jsou i díky Vám... v pohodě :))