Praktický lékař pro dospělé
Manželů Burdychových 325, Červený Kostelec

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Já za sebe nedporučuju. pokaždé když jsem tam přišel, připadlo mi, jako bych ho otravoval, krevní tlak mi změřil jen parkrát. Když jsem tam přišel s maminkou ani se s ní nebavil. ale jak se píše skoro všude - každý se všem nemůže odvděčit, tak jsem se přeregistroval jinám

Lékaře nedoporučuji. Moje osobní zkušenosti nejsou dobré. Podle mě je důležitá prevence, ale pana doktora asi něco takového nezajímá. Mě řekl ať přijdu za 20 let, až mě to bude opravdu bolet. Mé mamince, které není ještě ani 50 let, řekl, že je stará a tudiž jsou její únava a bolesti normální, tak ať si zvykne.

S panem doktorem mám opravdu velice špatné zkušenosti, úplně podcenil psychické problémy, kvůli kterým jsem léta nežila plnohodnotný život. Pomoci jsem si ve finále musela sama. Jeho povrchní a laxní přístup má mnohokrát závažné dopady na stav pacientů (viz má rodina, která se u něho bohužel také léčí), jelikož ostatní lékaří v městě mají kapacitu přeplněnou..

Je to lékař,jako každý jiný,snaží se a nemá to s lidmi vůbec jednoduché,natož s nemocnými,jsou lidé kteří ho zneužívají,zdržuji ho,chodi kněmu s banalitou,ale naopak jsou lide nemocni kterem opravdu se snaži pomoci.Politiku bych dotoho netahala,je to jeho věc.snaží se a to je důležité.

pán doktor je profík můžu doporučit a ty keci co tady maj nejaký lidi tak když se jim to nelíbí tak at jdou k jinému doktoroj a nestěžujou si

Nedoporučuji, zanedbal prvopočáteční příznaky nemoci a včas neřešil problém.

Pan doktor velmi pomohl mému manželovi. Dá se říci, že ho postavil na nohy. Měl velmi vážné problémy a pan doktor je postupně všechny vyřešil a manžel je teď bez problému, i když musí užívat spoustu léků. Jsou však tak sladěné, že opravdu pomáhají. Díky pane doktore, jste nejlepší.

lepší k němu vůbec nechodit, jediné co se od něj člověk dozví je to, že je normální, že něco neustále bolí, člověk si prý musí zvyknout. To jsou odpovědi na všechny nemoci....

Můj nejlepší lékař.

velmi dobrý