Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Tak nejlepší pediatr ve městě nám právě odešel do důchodu. Naše děti u něj byly dispenzarizovány od narození a potvrzuji mínění ostatních - vynikající odborník s lidským přístupem.
doporucuji
Nezanám lepšího pediatra.Pečlivý,hodný k dětem,všechno vysvětlí,poradí...Neumím a nechci si představit,že bych měla chodit se synkem jinam.Malému odebíral krev jako dvouměsíčnímu (předoperační vyšetření),má neskutečně citlivý přístup.Oba i se sestřičkou jsou v té správné ordinaci-pediatrické!
Nejlepší dětský lékař široko,daleko. Mám 5 dětí všechny ošetřuje pan doktor. Nekouká na délku prac doby, pokud je nějaký problém, vžy pomůže. V situaci, kdy nepomohl nikdo z pohotovosti v nemocnici na dětském odd. v Jilemnici, pan doktor pomohl. Nesetkala jsem se za asi 19let,co k němu chodíme, že by nám nepomohl nebo špatně léčil. Je to lékař kterému 100% věřím. Jen škoda, že takových lékařů je jako šafránu.
S panem doktorem jsem velmi spokojená. Chodila jsem k němu já a nyní k němu chodí i můj syn. Je pečlivý, nic nezanedbá. S každou bolístkou nám vždy pomohl a vše ochotně vysvětlil.
ma.zuzka
Pana doktora mohu jen chválit! On i sestřička u něho v ordinaci jsou ke mně i mým dětem vždy milí, se vším pan doktor vždy poradí a ochotně vysvětlí.
Lenka
chodíla jsem k panu doktorovi jako malá holka a až do svých 18-ti let,nikdy nic nezanedba.byl pečlivý,příjemný,dokázal mluvit s rodiči o zdravotním stavu přímo.
Dubu ráda,když svoje děti budu moci zapsat právě u pana doktora.
Pražáková
Je to suprový lékař nikdy nic nezanedbá, jen škoda že už jsem musela přejít k doktorovi pro dospělé, ale už vím kam jednou dám své děti.
nonstop
Skvělý, os zkušenost