Prof. MUDr. Jan Bartoníček Drsc

Ortoped Více

Ústřední vojenská nemocnice - Vojenská fakultní nemocnice Praha
U Vojenské nemocnice 1200, Praha

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolí

C
Umístění: jiné místo Jiný

Verim, ze pan Profesor je odbornik. Moje zkusebost vsak je velmi spatna. Chtel jsem, resit uraz kolene, asi to pro nej nebylo zajimave takze me sdelil spatne diagnozu, zpravu kterou mi napsal napsal na druhe koleno, a to jsem si o zpravu musel rict. Jednoznacne nedoporucuji, vse mi dali do poradku az v nemocnici Motol.

Umístění: Ústřední vojenská nemocnice - Vojenská fakultní nemocnice Praha Jiný

Pan doktor mi operoval dysplazii kyčle stříškou. Jak přístup a komunikace před operací i po ní, tak samotný zákrok byly na výbornou. Za jeho práci jsem moc vděčný

T

Výborný lékař a přednosta ortopedie ve Vojenské nemocnici ve Střešovicích. Spolu s jeho týmem lékařů se jedná o naprosto profesionální ortopedické oddělení. Pan profesor, se mi dle mých rozhovorů s ostatnímí pacienty, zvláště zaobírá operacemi kyčlí, kde je v tomto špička v celé ČR. Jak tu někteří píší, že pan profesor neumí komunikovat s pacienty, tak toto si nemyslím - byl jsem svědkem na lůžkovém oddělení ortopedie několika jeho rozhovorů s pacienty a pan profesor mluví upřímně a k věci - pokud má nějaký pacient například několik kilo nahoře a jemu se pak operace dělá obtížněji a i následná rekonvalescence je třeba těžší, tak to pan profesor upřímě a jasně pacientům řekne - že někdo nezvládá upřímnost a nesnaží se v prvé řadě pro své zdraví něco dělat sám, tak to je smutné. Po zkušenostech s ortopedií v Motole to je jiná liga. TP

Pan doktor Bartoníček je zcela jistě zkušený a odborně zdatný lékař. Avšak způsob jeho komunikace s pacientem, dle mé zkušenosti, je dost ponižující. Nastudovat si trochu lékařské etiky by mu prospělo. Martin

Mám oboustranně TEP kyčle od prof. Bartoníčka. Cítila jsem k němu naprostou důvěru a vše dopadlo skvěle navzdory tomu, že jsem nebyla úplně jednoduchý a standardní případ. Děkuji.

havrlova operoval mne a az po operaci zistil dalsi problemy ktere jako lekar neodstranil
pak se vymlouval ze sme mu nerekli o bolestech a oteklinach ktere sme po nem chteli aby odstranil operoval mi zlomene hlezno a spatne

Same chvaly, co ma tesi a do jesene bude aj povzbudzovat a utvrdzovat v tom, ze som si vybrala spravne. Drzte mi palce a vam pan prof.prajem nie len pevnu ruku pri tej mojej operacii, ale hlavne vela zdravia, lebo na vasu pomoc caka este vela ludi. Mariana, Kosice.

Pan doktor je bezpochyby velký odborník, ale již ne vždy profesionál. Velké, složité a zásadní problémy vyřeší dokonale (operoval mi vrozenou vadu obou kyčlí a vše proběhlo perfektně), ale méně zásadní a zřetelné věci ignoruje. Červené fleky kolem kloubů svedl na alergii na prací prášek (bez ohledu na to, že se vyskytovaly na kolenou i v kraťasech či plavkách) a bolesti na růstové změny - výsledek až po návštěvě jiného lékaře autoimunitní porucha, ok dejme tomu to nebyl jeho obor. Později jsem přišla konzultovat bolest v kyčlích, potažmo tříslech. Bylo mi řečeno, že kyčle jsou ok a že mám zhubnout. Až další specialista specifikoval zejména vadné držení těla, a plochá chodidla a napsal RHB, kde mne naučili na obé správné cviky a od té doby jsem v pohodě (i bez snížení váhy, což uznávám, by mi neuškodilo, ale pravděpodobně by to samo o sobě také nepomohlo). Takže shrnutí - máte-li vážný problém, úraz, potřebu operace atd. rozhodně doporučuji. Řešíte-li lehký byť úporný problém, jděte někam, kde vaše potíže nebudou bagatelizovat.

N

Hodnocení p. Prof. MUDr. Bartoníčka je z mé strany negativní, jeho lékařský přístup k řešení mého zdravotního problému nikam nevedl, přístup byl laxní a zcela neprofesionální.

B

Pred rokem my pan profesor delal totalni endoprotezu kolene s naslednym redresem svou praci odvedl perfektne ted sem ho poprosila aby my odoperoval syndrom karpalniho tunelu a on neodmitl a proto mu chci vrele podekovat za to,co dela a s jakou peci diky moc pane profesore.