Ortopedicko - traumatol. ambulance
Jaselská 265, Kolín

Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolí

Umístění: Ortopedicko - traumatol. ambulance Jiný

Špatná komunikace, špatný přístup do ordinace, vyšetření probíhá tak rychle, že se nestihnete na nic zeptat a už se s vámi pan doktor loučí. Továrna na pacienty, bohužel......

Umístění: Ortopedicko - traumatol. ambulance Jiný

Bohužel naprosto negativní zkušenost. Místo řádného vyšetření mi doporučil pouze klid a prášky na bolest. Jiný lékař mi hned v ordinaci vyšetřil koleno ultrazvukem a poté mě okamžitě poslal na rezonanci, kde zjistili natržený meniskus a nyní čekám na artroskopii. Pokud by pan Balík jednal jako zodpovědný lékař, tak jsem mohla mít dnes již koleno v pořádku. Nedoporučuji nikomu kdo chce najít příčinu svých potíží a nespokojí se jen s odstraňováním příznaků.

N

Pana doktora jsem z minulosti znala a i jsem ho doporučovala svým známým a rodině.Po návštěvě s dcerou,která sportuje na republikové úrovni sportovní aerobik,jsem byla velmi zklamaná a šokovaná z jeho přístupu k dceři a ke mně.O to vice,že se pohybuji v oboru.Pan doktor se dceři téměř vysmál,že nosí závěs,že jeji obtíže neodpovídají nálezu a v podstatě si vymýšlí.Sama jsem si zařídila MR ramene,kde byl nález natržení jednoho z úponú ramenni manžety.I tento nález nebyl pro pana doktora dostačující k tomu,aby se k tomu vyjádřil.Arogance s jakou k nám přistupoval byla pro mně absolutně nepochopitelná.Naše návštěva byla ukončena slovy:"Jděte si s tim ,kam chcete".A tak taky uděláme...bohužel tuto ambulanci již nukdy nenavstívím ani nedoporučím.Martina z KH

Velmi pohodový člověk, sice jsem byl jen na kontrole,
ale dobře mi poradil a zodpověděl všechny otázky co se týče rekonvalescence.
Mohu jen doporučit.

Osobne zkusennosti s panem doktorem nemam, ale maminka ano - bohuzel negativni. Operace maminciny kycle dopadla sice dobre, ale celkovy pristup a ochota uz kladne hodnotit nemohu. Az na berle nenapsal mamince zadne pomucky, ktere byly po operaci potreba. Ty ji museli napsat v nemocnici - samozrejme s vytkou, ze to uz mel udelat osetrujici lekar. Dale pak tvrdil, ze po operaci nema narok na lazne - coz byl po provereni s VZP a nasledne i s obvodni dr. a pak neulozkou nesmysl. Narok na lazne maminka mela. Kdyz mu to pri dalsi navsteve rekla, tak lazne velice neochotne a s prupovidkami napsal - bohuzel uz propadla zakonem dana lhuta, takze maminka je bez lazni. Panu dr. jsem osobne volala a rikala mu, co mi rekli na VZP, on si vsak stale tvrdil svoje a jeste se citil dotceny. Shrnuto zkusennost velmi spatna, maminka bez lazni, pristup na bodu mrazu. Upozornuji, ze noha neni vubec plne zrehabilitovana a dle nazoru dalsich lekaru je urcite rehabilitace nebo lazenska pece potreba. Takze - NIKDY VICE. Dolezalova

naprostý nezájem

velmi dobry

Dobrý den, byl jsem u pana doktora na operaci kolena. Můžu jen doporučit! Velmi dobrý a ochotný Pan Doktor. Koleno maká jak má...díky p.Husa

Na pana dr.Balíka jsem se v minulosti obracel několikrát s různými problémy a vždy mi pomohl. DĚKUJI. To, že bere pacienty bez objednání mi nevadí, sám se rozhodnu jestli mohu a chci počkat. Víc mi vadí když jsem někam objednán na 9hod.a stejně mne vezmou do ordinace v 11.

MUDr. Jan Balík mne vyšetřil a po té operoval koleno s výborným výsledkem. Tento lékař má velmi příjemné vystupování, uctivvý přístup a mnoho jiných vlastností, které by lékař měl mit a které u jiných často marně hledám.
R. Římal