Pro nemoc je ordinace pozastavena. V akutních případech může léky předepsat obvodní lékař.

Ord. lékaře specialisty - d. alergolog
Mánesova 12, Litoměřice

Zobrazit ostatní profily alergologů v okolí

Pan doktor Balcar je určitě jeden z nejlepších lékařů,jakého jsme kdy poznali.Pečlivý,se skutečným zájmem o pacienta.Syn od 2let každý měsíc antibiotika.Ve 3 letech jsme byli u pana doktora poprvé.Během první navštěvy udělal všechna potřebná vyšetření včetně odběrů a zahájil léčbu.Během další návštěvy telefonicky vyřídil komplexní vyšetření v nemocnici Na Bulovce,kde jsme strávili 4dny.Telefonát v pátek,v pondělí jsme nastupovali do nemocnice.V nemocnici naštěstí žádné závažné onemocnění nezjistili.Za ten klid,že to díky panu doktorovi vím, jsem velmi vděčná.Ostatní lékaři nám jen předepisovali antibiotika každý měsíc bez odběrů a bez zájmu.Je nám líto a jsme trochu bezradní,že pan doktor nyní neordinuje.Hledáme přechodně náhradu a nevíme koho vybrat.Přejeme panu doktorovi brzké uzdravení a těšíme se na něj!Mirka a Matěj z Teplic.

Pan doktor je nejlepší dětský lékař kterého jsem kdy poznala....je hodný,pečlivý,vše vysvětlil a poradil.Škoda jen že již nemůže ordinovat ...je to veeelká škoda.Je mi to líto a přeji mu to nej nej.Chabadová Renata Budyně nad Ohří.

Nemůžu si na pana doktora stěžovat. Má sice trochu svéráznější humor, ale je to odborník s velkým O. Chodím k němu se čtyřletou dcerou, sama jsem k němu chodila jako dítě. Teď je vážně nemocný, tak snad bude ještě dlouho ordinovat.

Díky panu doktorovi moje děti prožili své dětství bez jakéhokoli omezení. Předešlí lékaři přistupovali k alergiím i astmatu tak, jak je to naučili ve škole - tzn. standardně, bez jakéhokoli zájmu. Testy, prášky, změna celého zařízení bytu, zrušit zvířata a občas kontrola... A výsledek ? Nula !!! Pan doktor dokázal vytvořit pro mé syny vakcínu přesně na míru a kluci byli ok až do puberty, kdy se jejich stav zlepšil a alergie i astma definitivně zmizely. Pokud má někdo na pana doktora jiný názor, jestli to také nebude i tím, že on vyžadoval určitou disciplinovanost(ve smyslu např. pravidelného užívání vakcíny, nebo zákazu kouření), která je ovšem nutná, aby se jím naordinovaná léčba nemíjela účinky. Za sebe: lepšího a fundovanějšího alergologa jsem už od té doby nepotkala !!!!
A to, že občas musel odmítnout některé pacienty? Míval neustále tak plnou čekárnu(asi, že by proto, že by nestál za nic???), že by se musel naklonovat, aby toho zvládl víc. A mimochodem dělával i semináře pro rodiče svých pacientu a pořádal výlety a podobné akce.
M.Maříková, vděčná matka jeho pacientů

Chodím k panu doktorovi s 5-letým synem. Nemůžu si na nic stěžovat, pan doktor mi vždy vše pořádně vysvětlí, objedná potřebná vyšetření u dalších lékařů třeba i telefonicky, aby byla brzy hotová a mohl dál řešit synův zdravotní stav. Během půl roku mu pomohl víc než 2 roky předchozí léčby jinde. A přístup k dítěti? Můj syn se k němu vždy těší a říká: "Jdeme k tomu hodnému doktorovi, viď?"

Jak tu již někdo zmínil, pan doktor má profesionální přístup, a to, že pacienty nevítá zrovna s otevřenou náručí, mi nepřipadá jako nic špatného. Stejně tak jako to, že si zachovává přístup doktora vůči pacientovi a stejně tak, si myslím, by to měl brát pacient. Nikdy neočekávám vřelé přivítání, skvělou náladu a úsměv na tváři, ale povětšinou se tak děje, proto nemám důvod si stěžovat. A jestli něco zapoměl při kontrole zmínit, má k tomu jistě dobrý důvod. A mimo to, vždy si jdu vyslechnout co je s mým zdravím nového, vyzvednout si recept a pro lék. zprávu pro obvodního, ne si chodit pro slunce na duši....

Doktor Balcar fakt třída leta tam chodim a nemam sním problem a ani mé děti.
Kluk je sním kamarád a maj se moc rádi a holka také.Tuhle jsme popletli datum a stačilo zvednout telefon a za hdinku jseme seděli v ordinaci.A ty mazánci co si stěžujou oni maj problem ono poslouchat některé díťátka v čekárně a maminky nic a ještě se cejtěj uražený tak co chtěj asi krevety co???Ono záleží jak také pslouchaj p.doktora a jak podávjí léky.....Ono astma je prevít může i zabít....
Pavel

Vůbec nesouhlasím s tím, že je pan doktor Balcar arogantní - naopak. Chodím k němu již 16 let a jsem více než spokojená. Jediný tento lékař mě dostal ze všech zdravotních problémů a vždy mi ochotně pomohl. Mám těžké astma a díky panu doktorovi dýchám naprosto v pohodě, za což mu patří velký dík! Kdyby byl každý druhý lékař taková třída jako tento "pan doktor", tak jsme všichni zdraví jako řípy. Pana doktora mohu jen doporučit - je to perfektní profesionál, který umí skvěle léčit!!!

Dobrý den tzv. PAN Dr. moji dceru odmítl ošetřit po změně zdr. pojištovny i když sní má podepsanou smlouvu a přislíbil že pojištěnce od pojištovny Media ošetří.A ještě byl tak férový že mi to neřekl do očí nic nevysvětlil a poslal za sebe sestru.Prostě jednání řeznického psa!Fuj !

Chodim s mojí dcerou k panu doktorovi už asi patnact let,nemohu souhlasit s tím,že pan doktor neumí jednat s dětmi,dcera k němu chodí ráda.A na sestřičku si také nemůžeme stěžovat.