Ordinace
Masarykova 699, Liberec I-Staré Město, Liberec

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Pan doktor je velmi příjemný na co se zeptám v tom mi odpoví. V těhotenství maximální spokojenost. Sestřička je NĚKDY jako lákavou,asale jinak je fajn všem doporučuji

I

Pan Aulehle je výborný gynekolog. Vždy rozpoznal problémy a s jeho pomocí se vše zdárně vyřešilo. O veškerých problémech či pochybnostech se dá s doktorem pobavit a i na svůj věk a počet pacientek si plno věcí pamatuje i bez přečtení karty. I nyní v těhotenství mu plně důvěřuji a věřím, že i díky němu je průběh pohodový a bez komplikací. Jediná věc, která mě u něj mrzí, jsou delší čekací lhůty i po předešlém objednání a občasná nevstřícnost sestřičky. Na druhou stranu pokud pacientka příjde s akutním problémem doktor si na ní udělá vždycky čas. Doktor Aulehle je k pacientkám velice vstřícný, je to odborník o čemž svědčí i fakt, že byl primářem gynekologického odd. v liberecké nemocnici

K panu doktorovi jsem přešla od jiného gynekologa který se mnou mé problémy vůbec neřešil. Hned při první návštěvě začal vše řešit a snad se konečně dočkáme vysněného miminka, i mé známe pomohl k dlouho očekávanému miminku. Je milí, ochotný a příjemný, dříve jsem takový přístup vůbec neznala. Jen sestra by se mohla chovat příjemněji.

Pan doktor je velice vnímavý k problémům naslouchá a je šetrný.Člověk....žena se nemusí stydět mu říct své problémy.Je nejlepší.

S panem doktorem jsem velmi spokojená. Po vysazení antikoncepce jsem měla určité problémy, pan doktor je okamžitě začal řešit, dělal mi ultrazvuk několikrát do měsíce, rozebral se mnou všechny problémy a vše velmi dobře vysvětlil. Doporučuji.

Pan doktor je velice prijemny a peclivy.Ani si nepripadam jako u gynekologa.Cekam 2 dite po kterem sem dlouho touzila a on misto aby na neco cekal, snazil problem vyresit.Vrele ho doporucuji vsem! Jineho gynekologa uz bych nechtela!

prohlídky sem se fakt bála, ale pan doktor je úžasný, všechno vysvětlí a odborně poradí, doporučuji

Pan doktor je nejlepší gynekolog, které jsem poznala.
Jsem s ním naprosto spokojená.
Vřele ho všem ženám doporučuji!

Pane doktore moc dekuji za vasi peci cele me tehotenstvi ,konecne mam vytouzene dite,je to kluk.Diky vasi peci a vasemu pristupu jsem toto tehotenstvi zvladla celkem v pohode,porod byl trosku tezsi ale jinak je vse v poradku.moc dekuji

Je to nejlepší gynekolog,kterého jsem poznala za svůj život.
Jsem s ním 100% spokojená a i moje maminka a známí,které znám a docházejí k němu.