Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
MR
Ráda bych upozornila ostatní před návštěvou tohoto chirurga. Zpočátku se zdál jako milý člověk, ale realita byla jiná. Před operací neupozornil na možné pooperační komplikace a po ní jsem zažila neúnosné bolesti a hnisání rány. Čtyři dny po operaci bez spánku, kdy nezabíraly prášky proti bolesti. Doktor mi nechal obvaz 4 dny, až se mi ten obvaz přilepil k ráně. Po návštěve se divil, že mě to bolí a sváděl to na to, že jsem citlivá na bolest. V ráně byl hnis, a prý bylo vše v pořádku. Zvláštní, že prášky s kodeinem nezabíraly taky a já byla 6 dní bez spánku. V ordinaci sestra nepracuje hygienicky, nemá rukavice, má prsteny a hodinky na ruce. Dokonce mě doktor nazval "herečkou" a že simuluji. No nevím, pane “doktore”, ale hnisání v ráně, silné bolesti, a předepsání antibiotik vypovídá o něčem jiném. Nakonec jsem našla lepšího chirurga, který reagoval adekvátně na mé problémy, byl ochotný a empatický. Zánět se totiž rozvíjel již ode dne operace. Doporučuji se vyhnout tomuto doktorovi.
Barča P.
K panu doktorovi jsem šla se zaníceným palcem s tím, že ve fakultce v Ostravě mi s tím nedokázali pomoct. Okamžitě mě ještě ten den objednal na plastiku, operace proběhla úplně v pořádku a palec mám snad hezčí než předtím :). Taktéž musím pochválit sestřičky, protože mi hodně pomáhaly, když mi bylo poté mdlo.
le.plevova
Pan doktor nepoznal podle sona, že mám agresívní karcinom prsu. Tvrdil, že to přeháním a že to nic není. Šla jsem jinde a za týden jsem byla po operaci a šla jsem na chemoterapii. Ještě, že jsem šla jinde, protože se jednalo o agresívní karcinom a měla jsem už metastázu v uzlině. Ještě, že jsem mu nevěřila, protože dne už bych tu nebyla. Lenka Plevová
Všem doporučuji. Je jeden z NEJ doktorů co znám.
Milý, ochotný,prostě skvělý
je super. pomohl mi tam, kde me několikrát odepsali. a po astroskopii jsem jak vymenena. a krásny lidsky pristup
Byl jsem u něj několikrát ošetřen v ambulanci a jedenkrát i operován v nemoicnici. Vždy jsem byl s ním spokojen a nikdy jsem neměl pocit o jeho namyšlenosti, choval se vždy vstřícně. To, že je sebevědomý a mnoha ostatním lidem toto chybí, je spíše chybou jejich než jeho a při jeho povolání je snad i pro důvěru pacienta nutné. Dobře Doktore, jen tak dále.
Je dost namyšlený, ale zas na jeho obranu právem. Odborník ve svém oboru. A ještě k tomu krásný chlap.
viera
před 3 měsíci mi operoval křečové žíly, již na ambnulanci super přístup, následně taky v nemocnici, vše se hojilo jak má,nehledě na to je vlídný, vtipný a ještě krásný, trošku uspěchaný, měl by spočnout
marcela
operoval mi obě třiselne kýly a prakticky do měsíce jsem byla zcela ok. A toto vše provedl pan doktor s obrovským přehledem a lidským nadhledem. Vřele doporučuji všem.