Zobrazit ostatní profily revmatologů v okolíCeník
pav.ov
Musím taky pochválit pana doktora Zvolského za odbornou péči, které se mi dostávalo při každé návštěvě v jeho ordinaci na Bormedu v Třebovicích, kde mne léčil na bechtěrevovou chorobu. Takových kvalitních lékařů je bohužel málo. Vždy mi ochotně pomohl, věnoval velkou péči s přístupem opravdového odborníka. Je škoda, že už v Třebovicích nemá ordinaci, tak mu chci aspoň poděkovat za všechno, co pro mé zdraví dělal. Děkuji pane doktore.
Simona Skupinova
Musím opravdu potvrdit a přidat se ke kladnému hodnocení pana MUDr.Zvolského.Takový přístup lékaře je bohužel dnes velmi neobvyklý.Odbornost,důkladnost,pečlivost,no prostě profesionál ve svém oboru.Děkuji Skupinová
MV
Výborný doktor, profesionální přístup, velmi důklady, nenechá nic náhodě, udělá raději více vyšetření než méně.
Nejlepší revnatolog v ČR!!!
Jedná se o velice dobrého lékaře, s velmi dobrým přístupem ke svým pacientům.
Lidský přístup a zájem o člověka!
Jako jediný lékař se zabýval zdravotními potížemi u mé velmi staré babičky a našel příčinu. To už se dnes moc nevidí. Velmi pečlivý.
Kamila Kratochvilová
Několik let jsem měla bolesti a nikdo netušil, kde se berou - až pan doktor Zvolský určil diagnózu a svým profesionálním přístupem mi velmi pomohl. Vždycky si najde čas, vše pečlivě vysvětlí a ještě vás pobaví svým jedinečným humorem.
Sonia Ritzková
Velmi milý, vstřícný a profesionální.
Příjemné proszředí ordinace, maximální péče, příjemné jednání a krátké termíny objednávek.