Bělení zubů

Estetická stomatologie

+1 služba

Jak fungují ceny?

Umístění: WH Dentes s.r.o. Akutni bolest

Mily, trpělivý, vstřícný, ochotný doktor. Okamžitě objevil příčinu me bolesti po zkazenem zákroku me bývalé pani doktorky. Provedl zákrok. Už zase jim, piju a funguju bez bolesti a leku na bolest. Mohu jen doporučit.

Umístění: WH Dentes s.r.o. Dnes již běžná prohlídka

Poprvé můj syn poznal pana doktora na pohotovosti. Do té doby u dnes již bývalé paní doktorky vždy problém, dokonce mu napsala nějaké ohlupovací prášky před výkonem. Po návštěvě pohotovosti a naprosto profesionálním přístupu i výkonu pana doktora jsme se rozhodli zaregistrovat se u něj.

F
Umístění: jiné místo Syn 6 let bolela stolička

Pan doktor naprostý prof..přístup :) Syn ani nestačil zaregovat na nějakou bolest vrtání .Moc děkuji pane Doktore , rádi změníme a budem chodit k vám .Pokorný

Odpovědi

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobry den. Bojim se strašně zubařů a už jsem 3 roky u žádného nebyla. Zuby se mi začínají kazit,strašně mě to štve,ale mam děsný strach. Proto bych zkusila touhle cestou najít nějakého zubaře z Plzně ochotného, co by mě pochopil a dal mi vše do pořádku. Děkuji

pokud budete mít zájem o ošetření svých zubů v naší ordinaci, kontaktujte nás. Hezký den.

MDDr. Jakub Švejda