Vystudoval jsem psychologii na Fakultě sociálních studií Masarykovi University v Brně. V současnosti se cvičím v kognitivně-behaviorálním psychoterapeutickém výcviku. Během studia jsem pracoval, jako osobní asistent u dětí s poruchami autistického spektra. Rok jsem pracoval, jako pracovník linky důvěry. Od září 2013 jsem se přestěhoval do Jihočeského kraje.
Zajímám se o problematiku úzkostných poruch, poruch nálady (deprese), závislostí a problematiku mezilidských a partnerských vztahů.
Jsem přesvědčený, že není ostuda, pokud někdo zažívá určité duševní trápení. Je ale smutné, pokud s tím nechce nic dělat. Překonat duševní trápení lze mnoha různými způsoby.
Mám rád pěší turistiku a cyklistiku. Zajímám se o historii.
Mám rád pěší turistiku a cyklistiku. Zajímám se o historii.
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolí1 názor pacienta
Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta.
Další informace.
Pavlína D.
S panem Novákem jsem se setkala při řešení mých dlouhotrvajících osobních problémů. Naše spolupráce mě velmi obohatila. Díky jeho otázkám a postřehům se mi podařilo podívat se na mnohé věci z nového úhlu pohledu. Oceňuji především jeho otevřenost, schopnost naslouchat a zaujetí pro práci. Největším přínosem pro mě ale je, že jsem se u pana Nováka naučila postupům, jak samostatně pracovat s problémy. Jedná se o příjemného, důvěryhodného člověka s profesionálním přístupem. Jeho psychologické služby mohu jen doporučit.