L.P.
20.května jsem byl u MDDr. Magáta - viz příspěvek níže.
Do konce roku 2023 mě ošetřovala MUDr. XXXX, ale registrován jsem u společnosti DENTEON s.r.o., která na mě inkasuje platby u zdravotní pojišťovny a která tudíž musí zajistit moji péči a nemůže mě svévolně vyřadit z evidence - buď mě dle konyultace na VYP musí ošetřit MDDr.Magát a nebo musí s.r.o. yajistit ošetřujícího lékaře.
20. května jsem ošetřen nebyl. Ten den jsem nakonec na pohotovost nemusel. Zánět však neustoupil a ošetření provedl v rámci pohotovostní služby až 15.června MDDr. XXXX v Poděbradech.
Jaké bylo dnes (20.7.2024) moje překvapení, když jsem na účtu zdravotní pojišťovny zjistil vykázanou péči společností DENTEON s.r.o. ze dne 20.5.2024, která provedena nebyla. MDDr. Magát vyúčtoval XXXX,-Kč za dva vytržené zuby a přitom mě tento den v ordinaci vůbec neviděl. Komunikovala se mnou pouze sestra v čekárně!!!
L.P.
Dnes velmi špatná zkušenost - jsem pacientem společnosti DENTEON s.r.o.. Přišel jsem do čekárny v 7:40 s hnisavým váčkem u kořene zubu a začínající teplotou. Sestra si vzala kartičku pojišťovny s tím, že budu ošetřen. Po dlouhém čekání, kdy byli ošetřeni mnozí až po mně příchozí mi byla kartička pojišťovny v cca 10:00 vrácena s tím, že ošetřen nebudu. To samé ještě jeden pán. Po diskuzi byl pán následně ošetřen, doktor přede mnou začal ošetřovat další pacienty z čekárny a mne přehlížel. Odešel jsem. Večer budu muset na pohotovost.
Lucie Forštová
Naprostý profesionál. Trhání osmičky byl můj strašák už dlouho. Říkala jsem, že bych raději šla znovu rodit 4,6 kilového syna. Bezbolestné, rychlé, bez zbytečného zdržování. Při tom tempu, v jakém ordinace jede, jsou všichni absolutně skvělí. Obdivuhodné. Kéž by takových ordinací bylo víc.
Petr Ž
Pan doktor je opravdu profesional včetně sestřiček, od vytržení kořene zubu až po konečnou motáž implantátu. Celkem 7 náštěv a věchny včetně na 1*, a bez bolesti. Někdy trochu čekání, ale na kvalitu si rád počkám.
Honza K.
Rychly, presny, bezbolestny. Vi co ma delat. Celkove skvely kolektiv, ktery vas v tom strachu nenecha. Vlastne se neni vubec ceho bat.
Doporučuji.
Luxusní vyšetření,trhání osmičky apsolutne bez bolesti, injekce a po třech minutách vytrhnutí,cca 5 minut vevnitř,po zákroku bez analgetik,nic nebolí ani po odeznění injekce,všem vřele doporučuji,je opravdu profesionál.
Hana
K panu domtorovi jsem byla objednaná v 8h na vyndání osmičky. 2h jsem čelala než si mě vzal do ordinace kde mi zub opíchnul a dal vyplnit souhlas se slovy" Zachvilku si vás zavoláme zpět" Oki. Po 50min kdy jsem s opíchlím zubem čekala v čekárně a pan doktor bral lidi co byli objednaní na pozdější čas než já také na trhání a zub jim vytrhnul hned, tak jsem zaklepala na ordinaci. Byla jsem vyprovozena se slovy že iněkce má účinek 4h a pokud ten zub chci vyndat tak si musím počkat. Čekala jsem další hodinu až v čekárně nikdo nezbyl a ve 12h mě konečně pan doktor vzal znova na lůžko, musel znovu opíchnout a zub mi vyndal. Byla jsem u pana domtora poprvé a po tomto jednání i naposledy.
Jiří Málek
Byl jsem u pana doktora na trhání osmičky, ve které se mi udělala díra. Zubařů se nebojím, ale z osmičky jsem měl díky vyprávění lidí z okolí respekt. Pan doktor to zvládl nad očekávání skvěle, je vidět, že ví ,co dělá.
AP
U pana doktora jsem byla se zánětem u osmičky, který mi zanedbala moje doktorka. Pan doktor byl velmi vstřícný, vzal mě vlastně ještě ten den co jsem volala. Sestřička byla také velmi příjemná. Ošetření bylo naprosto bezbolestné, rychlé a velmi kvalitní. Nejvíce si cením profesionality pana doktora. Mladý, velmi šikovný, příjemný doktor, mohu jen doporučit, na trhání osmiček.
Milan Borovský
Pan doktor Magát je opravdu odborník na své místě. Termín vyndání horizontálně položené osmičky jsem měl až někdy v dubnu, když mě ovšem zub začal neskutečně bolet, pan doktor mne na základě telefonického rozhovoru vzal okamžitě. Vše mi perfektně vysvětlil, a byl velmi šetrný.
Během zákroku jsem necítil žádnou bolest a i přesto se mi pan doktor neustále omlouval za to, že to teď zatlačí a tak dále.
Opravdu jsem šťastný, že jsem si na extrakci zubu vybral právě jeho.