Zobrazit ostatní profily gastroenterologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily gastroenterologů v okolíCeník
J.P
Dobrý dne, absolutně odmítám předchozí komentář, kde je MUDr. Chudý očerněn takovým způsobem, že by pes od něho kůrku nevzal. Napíši tedy svoje letité zkušenosti. Jsem dlouholetou pacientkou pana doktora. Několikrát vyšetření, jak gastro...., tak kolonoskopie. Následně cca dva roky poradna. Vždy jsem byla spokojena a docela se těším na další návštěvu, jelikož vím, že jsem ve správných rukách, příjemný empatický lékař, stejně tak zdravotní sestry. Ono také hodně záleží na pacientovi, a chápu, že někdy může lékař i pacienta umravnit pokud se chová hystericky a nepříjemně. Vyšetření vždy bezbolestné, odvedená práce na pět hvězdiček, zrovna jako velmi příjemné vystupování tohoto lékaře. Za mě pět hvězdiček, dala bych i deset. Upozorňuji, nejsem známá paní doktora a je mi sedmdesát let.
Jaroslava Pošová
M. Corwin
Dlouho jsem se nesetkal s takto arogantním lékařem. Na vyšetření jsem čekal 2 mesice, I když mám akutní problémy a pan doktor mě vůbec nevyšetřil a rovnou začal o tom, že jestli si myslím, že mě vyšetří, zjistí co mi je a vyléčí mě, tak ať na to zase zapomenu. Takže mě nevyšetřil a pokračoval tím, že je asi nějaký důvod, proč má každý druhý Američan psychologa a že si mám taky nějakého najít, že mi asi pomůže víc než on. Pak mi dal termín na vyšetření za dva měsíce. Tomu se v případně akutních problémů říká opravdu skvělý přístup a okamžité řešení. Toho, co vše bylo špatně bylo strašně moc, ale to by tato recenze byla opravdu dlouhá. Prostě, jestli toto má být odborník v Gastroenterologii, tak je v našem zdravotnictví opravdu něco špatně. V žádném případě pana doktora nemohu doporučit, na jeho návštěvě v ResTrial nebylo absolutně nic pozitivního.
JK
Dnes vyšetření - koloskopie. Vše naprosto super, bezbolestné, rychlé, profesionální se špetnou humoru. 100% doporučuji!
Anna G
Za mne velika spokojenost, doktor i sestra velmi mily, zodpovedny pristup, vse vysvetleno, bala jsem se vysetreni a vse v poradku a urcite muzu doporucit.
Jana
Za mě velká spokojenost . Bála jsem se vyšetření a pan doktor i sestřička velice emapatičtí.
Zdena Klímová
Normálně nepíši recenze, ale tentokrát udělám výjimku. S takovou arogancí u lékaře jsem se již dlouho nesetkala. Nejenomže mě vůbec nevyšetřil, nenechal mě také domluvit a hned stanovil diagnózu s tím, že 9 lidí z 10 má to, co já. Na zprávy z mých minulých vyšetření se také nepodíval. Očividně byl unavený a nechtěl se mnou zabývat. Odcházela jsem z jeho ordinace s pocitem méněcennosti a proto v žádném případě nedoporučuji tohoto specialistu. Pro mě osobně příšerná zkušenost.
Anonymní
Gastro proběhlo dle očekávání, jednání špatné s výsledky (pozitivní HP by doktor léčil až po měsíci) po měsíci od gastra hrůza, arogance, dle doktora jsem zdravý ale stále nemohu jíst, trávění mám špatné nemohu spát, chodit do práce v podstatě nic. Avšak jsem v pořádku. Děkuji p. dr. Chudému.
Nedoporučuji tohoto specialistu.
Upravit nebo spravovat profilGastroenterologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Gastroenterologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Gastroenterologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze