LM
Celá JACHTA je perfektní. Osobně chodím k paní doktorce Mahdíkové. Velmi pečlivá, empatická lékařka. Vždycky mi pomohli.
HelčičkaHelča Natalin
Chodím k němu chvíli a nemůžu si stěžovat.Ba naopak je velmi příjemný a pečlivý.Bydlím tu přes 5 let a mrzí mě že už jsem k němu nezačala chodit dříve...Pana doktora doporučuji na 100% jen mě mrzi že tam je tak málo Nemůžu si stěžovat že by se věnoval pacientovi málo. Kéž by byli všichni takový lékaři jako je on ..
Jakub
Dr. Bednář je člověk, který se drží na špičce ve svém oboru - od sledování trendů v e-zdravotnictví od IBM přes zahraniční konference o zdravotní péči pro uprchlíky nebo učení na fakultě až po hluboké zkoumání celé osobnosti člověka, nejen tělesných příznaků. Vím že je poctivý a na pacientech mu skutečně záleží.
anonim
nemam pro ti doktoru nic špatne, ale když přijdu do ordynace mam pocyt jak na běžicim pasu u velkovyroby šup šup a tim padem vyšetřeni nic moc a dostanu recept na prašky kteri mi poškodi zdravi.Chapu že jsem cizinka ale ja taky platim zdravotní pojištěni a to neni vubyc mala častka *jinak to nejde* chapu rada zaplatim i vic peniz ale chcy tu peče mit dobrou NE šup šup protože za hodinu zaviram a mam ještě 10 lidi, to tak nejde ma se p.doktor udělat požadek v tom
jana
když Vám lékař řekne ... už Vám není pomoci a hledí jak pacienta rychle dostat ze dveří, uznáte, že dobrý není.... nebo jsem na umření??
ochotný, vstřícný a kvalifikovaný lékař
musím se vším souhlasit, jak píše Iva..pana doktora nezajímá jen nynějši stav a diagnóza, ale také minulost, rodina, psychické problémy atd. Zatím mi vždyo chotně pomohl a byl i hodný - což zní možná směšně, ale když Vám není dobře, většinou je to tak, že se člověk bojí říct doktorovi vše a obecně doktoři mají svojí pravdu. Až když odejdu z ordinace nebo už jsem doma zpět, tak mi teprve dojde, na co jsem se chtěla zeptat. U nich je ale situace jiná, doktoři si jsou moc dobře vědomi, že my potřebujeme je, a dle toho se s Vámi také baví. Pokud půjdu na soukromou kliniku, bude to diametrální rozdíl. Ale u klasického lékaře musím čekat nadřazenost z jeho strany. Vyjma doktora Jáchyma Bednáře, vždy je milý a ochotný a pomůže. Je to mladý doktor a má obrovzké zkušenosti a znalosti. Eva
Váš účet byl odstraněn
Já se domnívám, že doktor s velkým "D" musí být člověk, který všechny oblasti léčení člověka a nezavrhuje ani jednu a to si myslím, že pan MUDr. Bednář. Zná nejen klasiku, ale čínskou medicínu, tedy alternativu a s veškerou odpovědností léčí nejen fyzické tělo, tedy následky, ale i lidskou duši, tedy odstraňuje příčiny. Tento jeho plně odpovědný a profesionální přístup zasluhuje mojí největší úctu, protože dnes inkvizice přesídlila z řad kléru na lékařské fakulty.
velmi pana doktora doporučuji,za těch pár let, co k němu chodím, jsem si k němu vytvořila naprostou důvěru(což se nedá říct o paní doktorce, která ho občas zastupuje). všechno vysvětluje, je moc příjemný a líbí se mi, že kromě klasické metody léčení navrhuje i alternativní, většinou jako doplněk. řeší psychický stav člověka, případné problémy z minulosti a jejich možný vliv na současný stav. ale nikomu to nenutí, jenom doporučuje. přistěhovalcům z prahy doporučuju, nemusíte se bát, není to nějaký "vesnický" doktor nebo tak něco. taky jsem původně z prahy.iva
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze