Praktický lékař pro děti a dorost
Fr. Formana 13/251, Ostrava

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Tak já jsem musela od paní doktorky odejít,více ji záleželo na očkování, nejradši by očkovala dítě i když je nemocné a o ničem jiném nemluvila. Dokonce mi i lhala,že očkování prošvihneme, když zjistla že to mám načtené tak se vždy vykroutila. Že kojím v 5 měsíci se taky divila, že to už nemá význam, no bylo toho hodně. A jak doktorka tak sestřička nemají moc pěkný vztah k dětem. Přešla jsem jinam a jsem spokojená

Kdyz jsem tam chodila ja jeste, pri bolestech bricha mi taky sdelila, ze mam zarazene prdy. Nebyly. Ted tam chodim se synem, po porodu jsem byla oznacena za psychicky labilni, pritom jsem nebyla. Po odmitnuti nadstarndatnich ockovani si ze me od te doby dela srandu, utahuje si, vypravi o detskych hrbitovech a ruznych takovych naprosto nechutnych a neprofesionalnich vecech. Vse leci fenistilem, at uz ryma nebo cokoliv dalsiho. Vrele nedoporucuji, hledam jineho vhodneho lepsiho.

Chodila jsem k paní doktorce jako dítě. Nemůžu říct, že by byla zlá nebo něco takového, je milá, vstřícná, ale co se týče jejího určování diagnózy atd, tak to je hrůza. Od 15 let jsem se ji zmiňovala o bolestech v nadbřišku. Ty bolesti byly opravdu někdy nesnesitelné, že mě spolužáci občas doprovázeli ze školy domů, aby se mi po cestě něco nestalo. Od paní doktorky jsem si vyslechla diagnózu - zaražené větry, nic víc. Žádné bližší vyšetření či odeslání k odbornému lékaři nebo na sono. Mému problému se začala věnovat až má lékařka pro dospělé, bohužel došlo k tomu, že než jsem měla jít k odbornému lékaři, odvezla mě RZS. Zjistili mi velké množství žlučových kamenů a silný zánět. Takže žlučník šel komplet ven. Myslím, že tomu šlo předejít. Hlavně tomu strachu, kdy Vás začne bolet celé břicho a vy nevíte co se děje, nemůžete si sednout, lehnout, stát, prostě nic. Ale 100 lidí, 100 chutí. Nejsem typ člověka, co sedí s každou bolístkou u doktora, ale pokud opravdu cítím, že není něco v pořádku, tak očekávám profesionální přístup.

S paní doktorkou i sestřičkou jsme velice spokojeni, chodil k ní můj manžel do 18 let a jelikož bydlíme kousek, tak jsme neváhali a chodíme s malou jen k ní. Když se malá narodila, tak jsem volala celkem často, když se mi něco nezdálo nebo jsem potřebovala poradit a vždy mě v klidu vyslechla a poradila, nikdy nespěchala nebo mě odbyla. Sestřička také ráda poradí. Já chodím k paní doktorce moc ráda, je milá a jak již někdo zmínil, nedělá z komára velblouda, ale zároveň nic nepodceňuje.

Paní doktorka je nejlepší lékařka jakou znám.Nikdy nás neodbyla a je velmi pozorná.

No nevím jsem pořád nemocná a jediné co mi paní doktorká dáva je vše kromě antibiotik... to mě tak trošku štve a nemám moc ráda tu sestru je taková nedustojná... nic moc bych řekla

Jsem velmi spokojená..přešla jsem k ní od doktorka Andielové a dobře jsem udělala. Vzhledem k tomu, že je dcerka nemocná často..vím jak vše řeší a nezanedbá vůbec nic.

Jak může někdo napsat, že je paní doktorka arogantí k rodičům. Vždy ochotně vše vysvětlila, chodím už k ní se 3.dítětem, vždy jsem byla spokojená.

T

Nejlepší lékařka! Vše vysvětlí bez problémů, velice profesionální přístup.

nejlepšíííí