Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
Michaela K.
Myslím že netřeba dlouhých slov. Paní doktorka je prostě vynikající specialista svého oboru. Pomohla mi nejednou a za to sem ji velmi vděčná.
Jiri Slovacek
Jsem jejim pacientem uz delsi dobu , takze vim o cem pisi. Tato pani doktorka je ve svem oboru urcite spicka , jeste se nikdy nestalo aby nepomohla !!! Mockrat dekuji pani doktorko Dostalova !
Tahle paní lékařka je člověk na svém místě. S pacientem promluví, výborně uklidní a hlavně najde vždycky řešení ke zlepšení. Byl jsem u více psychiatrů, ale tahle paní doktorka je jednička. Nemáte ani pocit že jste u cvokaře, ale u dobrého přítele. Pacienta si totiž váží. Má výborný smysl pro humor.Děkujeme, já i manželka!Pomohla jste mi a následně tím i celé rodině.
Příjemná a hodná paní u které jsem nikdy nečekal v čekárně. Narozdíl od ostatních, by se nejraději rozdala, což se v dnešní době jen tak nevidí... Také jsem velice spokojený s její péčí =)
Je proste nej nej !!!!
Pavel Juřica
Ivona Dostálová je vynikající psychiatr.Plně využívá svých zkušeností v oboru.Vděčím jí za mnohé a co jsem slyšel tak nejen já.Je to nejen vynikající odborník, ale též příjemný člověk. Jsem velice spokojený s její péčí.
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobry den. Dcera je autistka s bipolarni afektivni poruchou.Bere leky lamotrigin fevarin abilify tisercin a risperidon.Fevarin bere 50mg rano a50mg vecer.Uz podruhe v lekarne nebyl 50ti miligramovy,ale jen 100 a tak ho pulime.Vzdy kdyz ma ten 100 miva zachvaty vzteku.Co je v nem jineho,že ji nezabira tak jako ten 50 miligramovy.Dekuji za odpoved
Složení je stejné u Fevarinu 50 či 100 mg. Ale půlením tabletky může dojít ke změně vstřebávání léků . U autistů také pozorujeme změnu chování při jakékoli změně zaběhnutého režimu - tedy i rozpůlení tabletky může mít psychologicky negativní efekt.
Psychiatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Olomouci
Psychiatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Olomouci