Zdenek Zpevak
Mudr.Ivo Zacek je pro me ten nejlepsi lekar jakeho jsem v mojem zivote potkal.Je to ochotny doktor a vzdy mi ochotne a bez jakehokoliv problemu pomohl.Rekl bych to podle sebe...neni to zadnej "obvodak".Díky pane doktore!
Pan dr je dobrej, protože celou moji rodinu a chodíme tam přes 30 let vždy dobře opečoval. Ty co nejsou spokojený ať dou jinam, třeba k Matesovi, tam budou čekat 6 hodin / to uš nikdy nerisknu/ . Král
Velmi dobrý lékař, oceňuji především jeho přístup k pasientům.
Pana doktora si velmi vážím, je to odborník, který se dokáže orientovat v tak spletitém oboru, jakým praktická medicína je.
Musil
Pan doktor Žáček vždy ochotně a svědomitě léčil mou rodinu, je možné se na ně něj spolehnout jako na profesionála s lidským přístupem.Není servilní, říká věci jak jsou, je vynikající diagnostik.Jsem rád a vážím si toho, že je můj lékař.Jaroslav Musil s rodinou
agent007
doktor zacek je suprovej doktor,ma prehled avi vzdy co ajak
pacient
Je lenošný,asi také proto,že má nadváhu.Během půl hodiny v čekárně se neotevřou ani dveře,aby zjistili,kolik má pacientů. Dokáže vymítit plnou čekárnu během hodiny.
Bez auta neudělé ani krok,nemá zájem o staré nemocné pacienty,které by měl navštěvovat doma.