Ortopedická ambulance + rázové vlny

Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolí
Odborný lékař ortopedie
Butovická 365, Studénka

Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolí

Umístění: jiné místo bolest kolenou

Stěžovala jsem si na bolest v kolenou, která trvala již dva týdny. Pan doktor mi řekl, ať si dám dva týdny pauzu a pokud mě to bude bolet i poté, ať mě dětská lékařka pošle někam na rentgen. Na dotaz na kloubní výživu odpověděl "Nevím, zeptejte se v lékárně."
Z návštěvy jsem byla zklamaná.

I

Pan doktor se mnou při každé návštěvě jednal velmi arogantně, pokud na mne tedy vůbec promluvil. Byla jsem u něj s dcerou na vyšetření kyčlí, po stanovení diagnózy ji bez jediného slova vysvětlení navlékl Pavlíkovy třmeny a vrátil mi dítě, opět bez jakéhokoliv vysvětlení. Když jsem panu doktorovi při další návštěvě oznámila, že budeme chodit k jinému ortopedovi, tak na mě dokonce křičel a snažil se mě zastrašit tím, že když přejdeme jinam a dám na rady jiného odborníka, tak moje dcera bude mít následky.
Ať je třeba pan doktor zkušený odborník, ale jeho chování k pacientům a jejich zákonným zástupcům je přinejmenším nevhodné a neslušné.

MUDr. Ivo Vaněček

Nechci být neslušný, ale rád bych znal sociální zázemí a psychický stav dané matky.

Chodila jsem k panu doktoru Vaněčkovi s dcerou do Bílovce na kyčle. Byl vždy vstřícý a ochotný vše vysvětlit, vyslechl si můj názor a připomínky a byl ochoten léčbu kyčlí upravit podle našich potřeb.
Pravda je, že v jeho ordinaci jsme s ostatními maminkami vždy dlouze čekali. Myslím, že by mohl ordinační hodiny prodloužit.

Velmi dobrý doktor - vysvětlí, co je potřeba, je rychlý což je potřeba, neboť má velmi mnoho pacientů. Pacienta vždy důkladně vyšetří.

je nejlepsi

Pane doktore Vaněčku, chtěla bych Vám ještě po letech poděkovat za operaci našeho
syna Jirky. Měl nehezky polámaný loket.Dnes už je skoro dospělý a kromě jizev, je
naprosto v pořádku, absolutně bez omezení hybnosti. Ještě jednou velké DĚKUJI!!

spolehlivý,odborník,vřele doporučuji

Z

velmi slabý
Hodnocení bylo změněno na "Nedoporučuji". Důvod: Obsah komentáře neuvádí důvod nekompetentnosti lékaře.

Navštívil jsem pana doktora 2x. Čekal jsem vždy v ordinaci velmi dlouho a protože mám problémy se srdcem, mohl mne vzít dříve.
Ale jinak mi pomohl.

Pan doktor Vaněček je vynikající odborník. Se svými problémy jsem postupně prošel několika ordinacemi s částečným efektem. Pouze pan doktor Vaněček mi svým přístupem, svou operací tak pomohl, že jsem mohl již 3 měsíce po operaci chodit bez bolestí. Jeho přístupu si velmi vážím, obdivuji ho nejen jako odborníka, ale i jako člověka.