MUDr. Ivo Stowasser

Nemocnice Sokolov

Slovenská 545, Sokolov

Číslo ověřené
Umístění: Chirurgická ambulance • Jiný

Výborný lékař i člověk. Empatický profesionál- zajímá se o problémy pacientů. Jeden z nejlepších v nemocnici Sokolov. Před lety žlučník -naprosto bez problémů a nejenom to. Díky.

N

Doporučuji, jen samá spokojenost, nemá chybu tak jako lékař, ale i jako člověk!

Na chirurgické ambulanci jeden z nejlepších a nejtaktnější a snejlepším přístupem k pacientům.

Pan doktor je jeden z nejlepších a nejochotnějších doktorů v nemocnici Sokolov.
Myslím si ,že lékaři na chirurgićkém odd.v Sokolově by se od něj mohli učit.Určitě doporučuji.

Mám s panem doktorem jen ty nejlepší zkušenosti, po operaci žlučníku namám po pěti letech naprosto žádné potíže. Přístup k pacientům považuji za profesionální a osobní.Doporučuji

Velmi dobrý na laparoskopie a příjemný při vystupování s pacijenty i příbuznými

Na chirurgickém oddělení v sokolovské nemocnici jeden z nejlepších lékařů. Operoval mi žlučník. Práci odvedl naprosto precizní, ochotný, obětavý, starající se. Mám k němu naprostou důvěru a doporučuji.

F

Je jeden z nejlepších doktorů tady v Karlovarském kraji. Kdyby se mi něco stalo, chtěl bych léčit jen od něho. Doporučuji všem.

Pan doktor (pokud si to tu přečetl) přesně ví proč,jak a čím a s jakým výsledkem tu třísku před lety tahal.Taky ví,jakou zbytečnou bolest mi způsobil a ví,že to má u mě schované.Dotyčné fanynce doporučuji nechť trochu zapracuje na češtině a sleví z nekritického obdivu.

Jsem velice spokojená.Jak tady někdo v předchozích komentářích uvádí,že pan doktor neumí vytáhnout ani třísku--vzkazuji dotičnému,že třísku jsem si sama uměla vyndat už ve 4 letech složitější za pomocí např.babičky. Proč by pan doktor vytahoval třísky?? Kritické hodnocení píšou symulanti, hipochondři a patologické osobnosti,co potřebují pozornost a pak se diví,když jim nic není,že je pan doktor odbyde.Proč by ne ,když chodí jen otravovat. Takovímto pisatelům vzkazuji ať si dojdou k psychologovi nebo rovnou k psychiatrovy,ten si s nimi popovídá rád.