Bára
Naprostý skvost mezi zubaři. Až půjde do důchodu, jedno oko nezůstane suché. Špičkový odborník, navíc stále drží nízké ceny, i když pracuje s kvalitním materiálem, vybavením a má luxusní sestřičku - tu, co už odešla do důchodu. I nová sestřička je moc milá. S těžkým srdcem jsem ho po 25 letech musela vyměnit za jinou zubařku z důvodu stěhování a dodnes jsem z toho otrávená.
Miroslav Pavelek
K tomuto zubnímu lékaři se chodí s radostí a odchází s ůsměvěm na rtu :-) je to opravdu doslova PROFÍK ve své profesi.Profesionální přístup k pacientům,správná léčba ,zkrátka jeho humor k pacientům,zapomenou na bolest :-)Rovněž také super přístup sestřičky.Už se těším až ho opět navšívím v říjnu a odnesu si opět několik super vtípů a dobrou náladu.P.S. Miroslav Pavelek PAMIR
Po 15 letech, kdy jsem nenavštívila zubního lékaře mě tento Pan doktor spolu s Paní sestřičkou zbavili těžké fobie z lékařů. Dospěla jsem do stádia, kdy se na tyto dva milé, vtipné človíčky vždy vyloženě těším a to mi pomáhá překonat hrůůůůůzu z ošetření, které je vždy na skvělé odborné úrovni a téměř zcela bezbolestné. Pan doktor zachránil dle mého laického odhadu nezachránitelné a já se dnes zase můžu na své žáčky a jejich rodiče usmívat. Moc děkuji.
Pan Smrčka je asi jediný doktor, kterého navštěvuji rád. Vždy jsou on i sestřička dobře naladění a co se odbornosti týče, nemůžu mít výhrady. Jediným problémem jsou dlouhé objednací doby, to ale podle mého vypovídá o dobré pověstí Pana doktora.VN
Velmi dobrý lékař i sestřička,výborný přístup k pacientům,chodíme k němu celá rodina a jsme velmi spokojení.
Zasloužili by se sestřičkou Oskara!!! Je absolutní hvěda ve stomatologii!!! Znám své zuby, takže vím o čem mluvím. Škoda, že má plno, přehlásila bych k němu celou rodinu.
odvedl vždy kvalitní práci, navíc s humorem, takže k zubaři chodím prakticky ráda...
Přemysl Vřeský
Perfektni pristup i odborna erudovanost
Vik
Codí k němu celé naše rodana a jsme nadmíru spokojeni!
Josef
Vynikající odborník ,vždy veselý pacienta zbaví strachu svým přístupem a samozřejmně ,příjemná sestřička.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Zubaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě