V roce 2005-2009 jsem vystudoval střední zdravotnickou školu Merhautova 15 v Brně obor asistent zubního technika a v roce 2009 ukončil maturitní zkouškou, poté jsem rok pracoval jako zubní technik v zubní laboratoři v Brně na adrese Lozíbky 69. V roce 2010 jsem nastoupil na Lékařskou fakultu Masarykovy univerzity obor Zubní lékařství, kde jsem v roce 2015 úspěšně ukončil studium. V roce 2017 jsem získal osvědčení Praktický zubní lékař.

Náhled našich prací můžete sledovat buď na našich webových stránkách nebo facebookovém profilu a instagramu

Praktický zubní lékař (nepřijímáme nové pacienty)
Lozíbky 69, Brno-sever, Brno

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Bělení zubů

Mikroskopické zubní ošetření

+1 služba

Jak fungují ceny?

Umístění: Praktický zubní lékař (nepřijímáme nové pacienty) implantáty

Skvělý profesionální přístup a výkon, vysvětlí postup i možnosti, se sestřičkou tvoří sehraný tým! Příjemné prostředí.

Děkujeme :-)

Umístění: Praktický zubní lékař (nepřijímáme nové pacienty) ošetření zubního kazu

k MDDr. Ivo Sedláčkovi jsem se přihlásil na doporučení od kolegy a s jeho službami jsem zatím absolutně spokojen. V čekárně nikdy nečekám a jsem přijat přesně ve stanovenou hodinu. Dobré je, že se lze se objednat i elektronicky bez nahánění po telefonu. Komunikace je vždy rychlá. Zákrok je mě vždy vysvětlen, nebolí a výsledek práce je prezentován pomocí fotografií před a po zákroku na monitoru. Ošetření je prováděno s maximální pečlivostí a plomba je vždy domodelována tak, že vůbec nepoznám, že byl zub ošetřen. Podle mého názoru se jedná o ukázkový přístup péče o pacienta.

Umístění: Praktický zubní lékař (nepřijímáme nové pacienty)

Pan doktor je velmi pečlivý, ochotný, milý. Zákroky od něj nebolí. Po zákroku ukazuje fotky a vše krásně vysvětlí. Profesionál, víc takových zubařů :-)

Umístění: Praktický zubní lékař (nepřijímáme nové pacienty)

Moderný profesionálny prístup, s vysvetlením čo a ako bude nasledovať. S fotením chrupu a následným vysvetlením na čo sa pozeráme a čo je potrebné zlepšiť a čo je potrebné "opraviť".

Umístění: Praktický zubní lékař (nepřijímáme nové pacienty)

Dnes jsme se spolu s manželem zaregistrovali u pana doktora a oba jsme nadšení. Vůbec jsme nemuseli čekat, do ordinace jsme šli přesně na objednání, pan doktor je velmi citlivý avšak nanejvýš pečlivý a profesionální. Vše dopředu vysvětlil, ukázal, upozornil na tlak atd. Moc děkujeme a těšíme se na další návštěvu.

Děkujeme :-)

Poté co jsem se přestěhoval do Brna, jsem hledal nového zubaře a musím se podělit s velmi pozitivními zkušenostmi. Pan doktor je velmi milí, vše mi vysvětlil a ukázal, takže za mě mohu jen a jen doporučit :).

MDDr. Ivo Sedláček

Dobrý den, děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Jsme velmi rádi, že jste s naší péčí spokojen.