Zobrazit ostatní profily sexuologů v okolíCeník
Hledejte v názorech
JH
K panu doktorovi chodim nepravidelně od r. 1997. Je velice empaticky, ma nadhled a v oboru je jeden z nejlepsich. Nasvědčují tomu i “fronty” pred jeho ordinaci, kdy ostatni kolegove nemaji tolik pacientů. Mohu jen doporučit.
Chris Nováků
Neochotný, sprostý a naprosto nepříčetný člověk. Není schopen hledat řešení, měl jsem pocit že jsem mu jen a jen na obtíž. Kvůli tranzici jsem musel vyhledat jiného sexuologa a znovu čekat 8 měsíců, návštěva pana Procházky byla naprosto zbytečná..NEDOPORUČUJI.
Pan doktor mi byl doporučen MUDr Fifkovou která měla plno.Upřímně bavit se o poruše pohlavní identity a navíc s lékařem bylo pro mne ze začátku stresující.Ale pan doktor má velmi lidský přístup.Člověka do ničeho netlačí a nechává ho aby si tempo tranzice přizpůsobil jak mu vyhovuje nejlépe.Nakonec vůbec nelituji že jsem se obrátila na něj.....
K panu Prochazkovi docházím už od roku 1998 dg F64 a jsem opravdu spokojena už bych neměnila za nikoho, zlatý chápající trpělivý, pacientovi se opravdu peclive věnuje mohu opravdu jen doporučit
Tomas
Bol som u neho tento tyzden. Nemozem si ho vynachvalit. Pohodak, berie vsetko s nadhladom, duchovne hodne mlady clovek. Taktiez velmi napomocny.
Tomiq
U pana doktora jsme byl dnes poprvé a hned si získal mou důvěru. Pan doktor je velký odborník a hlavně je lidský.
lednimedvidek777
K mudr Prochazkovy chodim x let mohu říct ze je báječný a chápající na max. umět tak skvěle zacházet s pacientem o diagnóze transsexualita je kolikrát náročnější. muzu jen doporučit když sexuolog a psychiatr jedine mudr Procházka naopak nedoporucuju sex.amb v brne. Christian/e
vynikajici odbornik a clovek
Pan doktor je úžasný.Byla jsem u něj na preventivních testech na HIV.Dost jsem se ten den vystresovala a i když nebyl důvod, proč se bát, myslela jsem si, že to semnou sekne. Pan doktor byl velmi milý a vstřícný. Byla jsem v ordinaci přes hodinu. Povídali jsem si a dozvěděla jsem se plno nových věcí. Nehledě na to, že byl nesmírně lidský, byl velký profesionál. Vrátil mě zase do reality a krásně jsem se po hodině v ordinaci uklidnila.
Po osobní zkušenosti s panem doktorem mohu jen říci, že je odborník na svém místě, s osobitým přístupem ke klientovi. Pomohl a pomáhá řadě lidí s problémy, které by bez její pomoci těžko dokázali zvládnout, především s Transsexualitou.
Odpovědi
16 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Mohu se nakazit virem HIV, při nechráněném sexu od partnera, který tímto virem nakažený není? Díky za odpověď.
Ne, k přenosu jakékoli infekce musí být její zdroj. Ale je možné se nakazit od partnera, který o své nákaze neví.

Dobrý den, jsem 25-letý muž a již nějakou dobu (cca 2-3 roky) zápasím s nízkým libidem. Hladiny testosteronu, které mi měřili na sexuologii, jsou v pořádku. Sportuji a mám dobrou životosprávu. Kromě vyššího krevního tlaku, na nějž beru poslední půlrok 1,25 mg tritace denně, žádné zdravotní problé...Více
Předpokládám, že vyšetření nízkého zájmu o sex nelze vyřešit jen jednorázovým změřením hladiny testosteronu Je třeba celkové tělesné vyšetření, vyšetření sexuálních řídících hormonů (hlavně LH...Více