MUDr. Ivo Pavlíček

Jarošova 65, Znojmo

Přiblížit mapu

I
Umístění: Privátní psychiatrická ordinace • Jiný

Pan doktor Pavlíček mi zachránil život. Velmi si vážím jeho profesionality a lidského přístupu. Děkuji mu za jeho podporu. Vážím si všeho, co pro mě udělal.

Umístění: Privátní psychiatrická ordinace • Jiný

Perfektní, lidský a profesionální přístup !! Děkuju za osobní jednání a vysvětlení všech mých dotazů.

Umístění: Privátní psychiatrická ordinace • Jiný

Pan doktror Pavlicek ze Znojma je kapacita.Mohu jen doporucit.S pozdarvem.Ludvik.

T
Umístění: Privátní psychiatrická ordinace • Jiný

Velmi neempatický a nepříjemný člověk. Měla jsem z něj opravdu zlý pocit a svým hrubým vyjadřováním mě dvakrát rozplakal. Nedoporučuji slabším pováhám. Přesto jsem slyšela, že někomu i vyhovuje, což mě velmi překvapuje. Ale sto lidí,...

Umístění: Privátní psychiatrická ordinace • Jiný

Nedoporučuji, raději budu cestovat do Brna. Mám problémy, které tu nechci jmenovat a MUDr. mně považuje za OK.

Umístění: Privátní psychiatrická ordinace...Více • agrese vůči manželce Méně

Jmenuji se Pavel AUGUSTIN a jsem bývalý alkoholik.K Mudr. Ivo Pavlíčkovi chodím už od roku 2000.Vždy jsem se k němu choval slušně a on se ke mě choval taky slušně.Jsem těžký a náročný pacient a přece jenom léky potřebuji ve větší míře,jelikož mě pouhá psychoterapie nepomohla.Prostě jsem si na více lékú už zvykl a opravdu mi pomáhají.Moje zkušenosti s Mudr.Ivo Pavlíčkem jsou dobré,protože mě poradil i z lidského hlediska .S manželkou jsme spolu již 11let a ve mě se vzala vůči ní agrese.Navštívili jsme tedy Mudr.Ivo Pavlíčka a ten nám poradil moderní a účinné, léky ale i to, abychom si zkusili pořídit pejska,když už nemůžeme mít vlastní děti.Pejska jsme si sehnali a po několika měsících moje agrese vůči moji ženě přestaly.Takže pan Mudr. Ivo Pavlíček má i srdce na pravém místě. Ještě si vzpomínám ,že Mudr Ivo Pavlíček mě zbavil i závislosti na Rivotrilu.

Chodím k panu dokroru Pavlíčkovi již dlouho a jsem s ním spokojená...vždy mi vyšel vstříc a pomohl mi...

B

Pan doktor už by měl přemýšlet o odchodu z funkce psychiatra. Kamarád k něm chodil a doplatil na to. Dostal se kuly nesmyslnné léčbě do duchodu. Jenom cpe pacijenta lékama a nedopuručí žádného spec.psychologa.Nedoporučuji.

Lidi do blbnete, když se Vám zdají léky zbytečně silné, tak otevřete ústa a nechte si je snížit! Rozhodně mu není jedno jak se pacient cítí, vždy mi vyšel vstříc a navíc neuznávám názor někoho kdo se neumí ani podepsat a má v tom překlepy, tak hodnoťte prvně sami sebe a pak druhé. I lékař je jen člověk a pan doktor dělá co může, je to prima člověk!!!

Byl to nejlepsi psychiatr ve znojme,ale ted sem u neho prisel o rozum,doufam ze tahle sprava bude zobrazena jinac jeto na nic, aby clovek nemohl rict svuj nazor