Gynekologická ordinace Jesenice

Husovo náměstí 2347, Rakovník

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Umístění: Ordinace Jiný

Myslela jsem si, že pan doktor Maroušek je zodpovědný doktor..
Jenže realita se stala jinou, měla jsem zánět močáku 3 tydny.. Dostala jsem troje antibiotika a ani jedny jsem nedobrala:)
Z kladenské nemocnice a kladenské gynekologie jsem musela urgentně odjet k Panu Marouškovi..
Brzy ráno jsem mu volala a řekl mi že tam musím být maximálně. V půl 9 jinak že vzorky neodebere:)
V 8:10 jsem byla v čekárně a dostala jsem informaci “počkejte na pořadí pacientů “
Seděla jsem v čekárně hodinu a půl a nic z toho..
Potom jsem musela sehnat lepšího gynekologa a odbornou pomoc:)
K panu Marouškovi už nikdy nepůjdu:)

Z
Umístění: Ordinace Jiný

Musím říct že se pan doktor hodně změnil hlavně jeho přístup.Byla jsem těhotná a krvácela,v pátek brzy ráno mu volám jestli mě vezme na kontrolu...To mi řekl že počkáme přes víkend že to bude dobrý...V sobotu návštěva pohotovosti,dali mi léky jinak prý vše v pořádku...Ve středu jsem krvácela víc,volám Marouskovi a ten mi řekne že má další den na objednány lidí ze mě nemá kam dát už....Další den,krve co jsem v životě neviděla a znovu pohotovost....Miminko je ve vás,ale srdíčko už netloukne....Nevím zda v tom hrál laxní přístup pana doktora nebo ne,ale 2x odmítnutí vyšetření a jeho přístup že jste mu jedno je hrůza....Měním doktora a jeho už nechci nikdy vidět!

Umístění: Ordinace Jiný

Bohuzel kdyz jsem mu volala do ordinace ze mam problem tak me odbil. Ani si vicemene neposlechl co mi vubec je, ani jsem to nestihla dorict a uz mi rekl, ze to bude v poradku.
Nuti me do vysetreni ktera nechci podstoupit a ktera nejsou nutna.
Na co se nezeptam, to mi nerekne.. sam od sebe nenabidne pomoc ani alternativu.
Mizim od nej pryc, ani jsem se neohrala.

Umístění: Gynekologická ordinace Jesenice Pravidelne pulrocni kontroly

Pan doktor Marousek patri k nejlepsim lekarum,ktere jsem poznala.Tezko uverit tomu,ze by bylo jen dilem stastne nahody najit ho vzdy v prijemne nalade a pozorne naslouchajiciho.Protoze prave tak ho znam ja ze svych navstev v ordinaci.Vrele doporucuji!Libuse Kusakova

Dokud patříte mezi bezproblémové pacientky, je pan doktor ve své péči velmi laxní. Jakmile přijde jakýkoli problém, pak přepinkne zodpovědnost na nejbližší nemocnici. Naprostá ztráta času, kdo umí s googlem bude sám sobě lepším diagnostikem.

Pan doktor je úžasný. Mám k němu důvěru. Je odborníkem na svém místě, velice citlivý a hlavně velice obětavý. Pokud bych měla jít na nějaký zákrok, ráda si připlatím za to, aby zákrok prováděl on. A dokonce jsem ho měla při svých dvou porodech. Jsem mu vděčná za to, že se mi dítě narodilo zdravé a ne uškrcené na pupeční šňůře. Moc děkuji. Hana Vrbatová

Joli.
Na pana doktora pouze to nejlepří doporučení. Vstřícný, profesionální, ohleduplný a navís se smyslem pro humor. Měla jsem dlouhodobé obtíže, u předchozích gynekologů se je nepodařilo vyřešit. Pan doktor nic nebagatelizoval a nakonec mi moc pomohl.

I

Pan doktor Maroušek mě velice zklamal! Dlouho jsem si myslela, jak je vstřícný, ochotný, profesionální a jako bonus vždy dobře "naladěný" - do doby než se u mě vyskytl vážný problém. Sdělil mi s dobrou náladou, že "to nic není" a dál se o problém nezajímal. Obtíže u mě nadále přetrvávaly. Musela jsem vyhledat pomoc u jiného lékaře, který okamžitě zahájil léčbu.

E

Pan doktor je vcelku příjemný jsem již u něj pár let a nemohla jsem si stěžovat na klasickou pulroční prohlídku ,ale tím to končí ,když jsem přišla s problémem se kterým jsem potřebovala pomoc tak mě pan doktor odbyl a nebyl schopen se mnou problém řešit a ani mi ho pořádne objasnit, proto jsem musela vyhledat soukromého gynekologa v Praze který se mnou okamžitě problém vyřešil a patřičně mě zaléčil a vše mi vysvětlil.Tento přístup me dost vadil přijde mi ,že pan doktor nedokáže řešit problem individualně nebo se prostě mnou nechtěl zaobírat.

Dlouho jsem se u pana MUDr. Maroušk neohřála, protože jsem v Rakovníku bydlela jen čtyři roky. Nicméně mi v květnu zcela bez komplikací odstranil cystu i s vaječníky (je mi 57 let) a jsem mu za to vděčná. Milý, příjemný, ochotný, vstřícný. Jeden z mála vynikajících gynekologů, jejichž rukama jsem prošla. A bylo jich hodně - nejdříve v Rakovníku, pak v Praze, Bratislavě, Toužimi, Karlových Vartech a opět v Rakovníku. Nyní se stěhuji do Plzně a doufám, že i zde najdu chápavé ruce i srdce. Děkuji, pane doktore.