MUDr. Julínek je mým praktickým lékařem několik let. S jeho přístupem jsem naprosto spokojený. Vždy se snaží hledat příčiny problémů, nikoliv léčit jen příznaky. Společně jsme vždy našly řešení mnoha mých problémů. Pan doktor je výborný diagnostik, jehož přehled sahá do různých lékařských oborů, což je velkým přínosem. Celkově můžu jedině doporučit.
kammulka
S panem doktorem Julínkem jsem velmi spokojená. Vždy vyslechne, poradí a vše pečlivě vysvětlí. Nic nezlehčuje a má opravdu vstřícný přístup ke svým pacientům.
Mozgova.R
Pan MUDr. Julínek je výborný lékař s komplexním přístupem k pacientovi. Děkuji a přeji mu krásný svátkový den.
spokojena
Jsem s panem doktorem nadmíru spokojena....
spokojena
GENIALni lékař...přístup k pacientům a vše co k tomu patří...na jedničku...max.spokojena
Dolanská Ludmila
Mám k panu doktorovi Julínkovi brovskou důvěru,je vstřícný,moudrý,ochotný,má velmi dobrý přístup k pacijentům a vynikající diagnostik.Děkuji.
Dobrý a ochotný lékař
Jako můj praktický lékař je sto procentní z dobrýma zkušenostma,můžu pana doktora jenom chválit.
dobrý lékař, výborný diagnostik, ochotný a obětavý přístup k pacientům je u něj samozřejmostí
Jirka
Je to machr a doktor, kterej si na nic nehraje. Platím,jen co musím a nikdy ne moc. doporučuji
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři v Veselí nad Moravou
Praktičtí lékaři v Hustopečích