Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Simona
K panu doktorovi jsem chodila přes 10 let a vždy byl milý, jemný, diskrétní, důsledný, opravdu profesionál.
Často i nějaký problém vysvětlil pomocí obrázků. Nepřipadáte si u něj jako na výrobním páse. Mohu jedině doporučit.
...
Naprostá spokojenost, pečlivý, důsledný, ochotný kdykoliv poradit, nic nezanedbá. Sestřička velice šikovná a milá. V našem městě měli dobří gynekologové plný stav a když jsem zkusila Antoše na doporučení, nelituji - dojíždím za ním 135 km a rozhodně nechci odejít :-)
pacientka
Pan doktor je odborník na svém místě. Návštěva u něj není žádný stres. Vždy klade na srdce, ať přijdu raději 3x zbytečně než 1 pozdě. Vše mi vysvětluje jako laikovy a jeho přístup je přátelský a uklidňující.
Těším se na těhotenství v jeho péči :-)
Doporučuji, dámy!!!
Klára S.
U pana doktora jsem byla cca 10 let spokojená, provázel mne dvěmi těhotenstvími. Jednou pomáhal na svět i mému miminku sekcí. Vše v pořádku. Ale nyní mne velmi zklamal. V mé rodině se vyskytuje často rakovina jak prsu tak dělohy a pan doktor mi ani neuděl vyšetření prsu, ani mne neposlal na mamograf. Nic. Řekl mi, že rakovina musí být v přímé linii, abych se musela zneklidňovat a to měla rakovinu moje maminka a její maminka. Tak co je podle něj přímá linie? Odešla jsem jinam.
Je to sympaťák a profesionál.
Pan doktor Antoš je skvělý gynekolog. Jsem u něj pacientkou teprve krátce,ale je to skvělý gynekolog. Odborník,pečlivý,hodný,umí poradit,vše vysvětlí,je ochotný a má smysl pro humor.
Opravdu velice doporučuji.
Měla jsem tu čest mít doktora Antoše v závěrečné fázi porodu - a je jedinečný, mohu vřele doporučit. Milý, sympaťák a kliďas s humorem to bylo opravdu v závěru to nejdůležitější.
Skvělý přístup, odbornos a vždy podá potřebné informace i vše vysvětlí a hlavně nikam nechvátá, takže se každé pacientce pečlivě věnuje. Jsem velice spokojená. co je mínus tak kabinky kde jde slyšet opravdu každé slovo z ordinace. Ale ta péče za to stojí. Zkoušela jsem jiného doktora v místě přechod. pobytu a rychle jsem utíkala zase zpátky do Počátek, raději dojíždím 70Km.Hanka
Mšnila jsem gynekologa po 3Oti letech, zprvu jsem se bála, ale opak je pravdou, jsem velice spsokojená a co oceňuji je- že pacient je v ordinaci s doktorem sám.
Tento pan doktor je velice pečlivý a chová se k pacientovi, tak jak se sluší a patří. S každým problémem se mu může člověk svěřit, aniž by měl nějaký pocit studu. Všem v mém okolí, kteří mají sebemenší kritiku proti svému doktorovi, nikoho jiného nedoporučuji. Ať je pan doktor Antoš stále tak ohleduplný, hodný a ochotný jako doposud.