Kateřinská 30, Praha

Zobrazit ostatní profily neurologů v okolí

Umístění: Neurologická klinika 1. LF UK a VFN - Centrum pro diagnostiku a léčbu myasthenia gravis Jiný

Pani doktorka se srdcem na pravem miste.Vzdy se snazi pomoc,vyslechne. Je to lekarka,ktera ma pochopeni,ma srdicko a vzdy je optimisticka.Kdyz ji vidim,jakobych videla slunce.Za nic na svete bych pani doktorku nevymenila.Moc si ji vazim a moc ji dekuju.

Chodim k pani doktorce uz mnoho let, vynikajici odbornik s lidskym pristupem, vzdycky poradi, uklidni, verim ji na 100%, obracim se na ni i s osobnimi problemy, reaguje na e mailovou postu, za me velky dik ! ????

Zdravím. To je nejen nejlepší lékařka, ale také skvělý člověk .Na uzdravení stačí její vlídné slovo. Chodím k ni s MG . A teď bych ji moc potřebovala pro moji milovanou dceru která ma RS. Je to poklad pro zdravotnictví. Škoda ze nejsou všichni takový. Ruthová

E

Paní doktorka je velmi hodná, vstřícná, nenapadá mě ani jedna záporná věc, kterou bych o ní mohla napsat. Reaguje dokonce velmi rychle i na mailové dotazy. Nikdy jsem neměla obavy se jí na cokoli zeptat, i když se to netýkalo oboru neurologie. Velmi si jí za jejím přístup a chování vážím!

Souhlasím se všemi superlativy, paní doktorka Nováková je jedna z mála lékařů, kteří jsou mimo klasickou péči
schopni pacientům se závažným onemocněním nabídnout i něco navíc, podporu a zájem, což je neocenitelné.
Děkuji za všechno. pacient RS Centra

Absolutní poklad. I přes závažné onemocnění se na ni těším, vždy mě podrží, pomůže, dodá optimismus.Typ lékaře, od kterého by se měli medikové učit, jak se mají k pacientům chovat. Milá, příjemná a hlavně velký odborník. Moc jí děkuji.

Paní doktorka je velmi pečlivá, vstřícná a citlivá k pacientům. Dnes je takových velmi málo. Snaží se opravdu proniknout do problému pacienta a pomoci mu. Je velmi empatická.

Paní doktorka Nováková je vzácný člověk. V RS centru je to pro mne sluníčko, které vyjde pokaždé, když se otevřou dveře její ordinace. Její lidský přístup, ochota naslouchat a poradit, naťuknout soukromí i běžný život je to nejcennější co může takový lékař nabídnout. Více takových Ivetek ... Jana Bendová, Mladá Boleslav

MUDr. Novákovou mohu jen doporučit. Chodím k této paní doktorce jen pár měsíců, ale mám z ní velice dobrý pocit, je milá a ochotná a umí psychicky podržet! Vždy ochotně poradí a je to dobrý odborník na RS a nemám již strach z návštěvy u této paní doktorka jako to bylo předtím v jedné nejmenované pražské nemocnici v RS centru.

Nejlepší lékař jakého znám,má velmi dobrý vztah k pacientům, je velmi ochotný a ví co dělá. Krabcová