Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
Misa.P
Pani doktorka se srdcem na pravem miste.Vzdy se snazi pomoc,vyslechne. Je to lekarka,ktera ma pochopeni,ma srdicko a vzdy je optimisticka.Kdyz ji vidim,jakobych videla slunce.Za nic na svete bych pani doktorku nevymenila.Moc si ji vazim a moc ji dekuju.
Milena Kadlecová
Chodim k pani doktorce uz mnoho let, vynikajici odbornik s lidskym pristupem, vzdycky poradi, uklidni, verim ji na 100%, obracim se na ni i s osobnimi problemy, reaguje na e mailovou postu, za me velky dik ! ????
Taťána Ruthová
Zdravím. To je nejen nejlepší lékařka, ale také skvělý člověk .Na uzdravení stačí její vlídné slovo. Chodím k ni s MG . A teď bych ji moc potřebovala pro moji milovanou dceru která ma RS. Je to poklad pro zdravotnictví. Škoda ze nejsou všichni takový. Ruthová
Eva M.
Paní doktorka je velmi hodná, vstřícná, nenapadá mě ani jedna záporná věc, kterou bych o ní mohla napsat. Reaguje dokonce velmi rychle i na mailové dotazy. Nikdy jsem neměla obavy se jí na cokoli zeptat, i když se to netýkalo oboru neurologie. Velmi si jí za jejím přístup a chování vážím!
Martina Mařanová
Souhlasím se všemi superlativy, paní doktorka Nováková je jedna z mála lékařů, kteří jsou mimo klasickou péči
schopni pacientům se závažným onemocněním nabídnout i něco navíc, podporu a zájem, což je neocenitelné.
Děkuji za všechno. pacient RS Centra
Absolutní poklad. I přes závažné onemocnění se na ni těším, vždy mě podrží, pomůže, dodá optimismus.Typ lékaře, od kterého by se měli medikové učit, jak se mají k pacientům chovat. Milá, příjemná a hlavně velký odborník. Moc jí děkuji.
Paní doktorka je velmi pečlivá, vstřícná a citlivá k pacientům. Dnes je takových velmi málo. Snaží se opravdu proniknout do problému pacienta a pomoci mu. Je velmi empatická.
Paní doktorka Nováková je vzácný člověk. V RS centru je to pro mne sluníčko, které vyjde pokaždé, když se otevřou dveře její ordinace. Její lidský přístup, ochota naslouchat a poradit, naťuknout soukromí i běžný život je to nejcennější co může takový lékař nabídnout. Více takových Ivetek ... Jana Bendová, Mladá Boleslav
MUDr. Novákovou mohu jen doporučit. Chodím k této paní doktorce jen pár měsíců, ale mám z ní velice dobrý pocit, je milá a ochotná a umí psychicky podržet! Vždy ochotně poradí a je to dobrý odborník na RS a nemám již strach z návštěvy u této paní doktorka jako to bylo předtím v jedné nejmenované pražské nemocnici v RS centru.
Nejlepší lékař jakého znám,má velmi dobrý vztah k pacientům, je velmi ochotný a ví co dělá. Krabcová
Neurologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Neurologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze