Jan Hrstka
Taky velmi moc děkuji paní doktorce že mi zachránila zub a to jsem byl jen na pohotovosti. A rád bych k ní přešel.a její zákrok byl rychlý,bezbolestný a profesionální. Byl jsem nad míru spokojen.
pacientka s rodinou
Obrovský úžas a dík,jak skvělá lékařka i sestra se zde sešly.Chodíme k paní doktorce celá rodina -včetně vnoučat.Naprosto skvělý přístup -každý okamžitě pozná,že této paní doktorce jde především o pacienta a ne o to jak z Vás dostat peníze ,jak to známe z minulosti od některých "lékařů".Jsme moc rádi,že jsme k paní doktorce přešli.
lucie váňová
Přešla jsem k paní zubařce i s dcerkami, brzy nás následoval i manžel. Všichni jsme moc spokojení s péčí a přístupem. Rozhodně doporučuji
Volf J
Tak tohle je PANÍ ZUBAŘKA. Záměrně paní zubařka píši velkými písmeny, jelikož si to zalouží. Je to profesional na svém místě. Škoda, že takových zubařů (zubařek) a všeobecně lékařů není víc. Paní doktorka i sestřička s Vámi komunikuje, vždy jsou usměvaví a vstřícní. Zákrok co se mě týče, vždy bezbolestný, atmosféra v čekárně i ordinaci rodinná. Návštěva zubaře je pro většinu lidí stresující, ale u paní doktorky strach ze zubařů po pár navštěvách zmizí. Je to jedna z mála zubařu, kteří nejdou jen po penězích, ale zajímají je samotní pacienti, což se v dnešní době jen tak nevidí. Za sebe a celou svou rodinu mohu paní doktorku a sestřičku doporučit a touto cestou jim poděkovat.
Venoušek Mezihorák
Dnes jsem byl na registraci a rovnou mi paní doktorka dva zuby vyrvala. Teda...vono už se tomu ani zuby říkat nedalo... Téměř bez bolesti, jen úplně minimální. Naprostá spokojenost.
Monika
Naprostá profesionálka v oboru. Příjemné prostředí a usměvavá sestřička. Dlouho jsem se s takovým přístupem nesetkala. Jen tak dál!!!!
Vrablečáčci
Paní doktorku bych velice ráda DOPORUČILA!!!!Vysoce profesionální přístup a služby.Milé jednání a odborná rada je samozřejmostí jako vždy dobrá nálada.Chodíme k mudr celá rodina i můj malý syn v 18ti měsících bez problémů otevřel pusinku.Budete-li se rozhodovat kam k zubaři určitě kontaktujte skvělou paní doktorku.Přejeme hodně spokojených pacientů!!!!!!!!!!
Veronika
Paní doktorka je velmi profesionální, milá, příjemná a pečlivá. Doposud jsem se nikdy nestkala s takovým přístupem! Naprosto mě zbavila nedůvěry a strachu ze zubařů! Velmi doporučuji !!!
Paní doktorka má velmi profesionální přístup, notnou dávku lidskosti a odbornost. To vše se ještě tříbí s příjemnou čekárnou a prostředím, které ve člověku neevokuuje strach. Jednoznačně doporučuji a myslím, že jde o jednoho z nejlepších stomatologů v Kolíně.
Skvělý přístup, dobrá nálada, příjemná atmosféra.
Palec nahoru!