Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíCeník
M.Ch.
Paní doktorka je velice příjemná a empatická.
Profesionální přístup a odbornost na jedničku.
V čekárně navíc skoro nečekáte jako jinde i přes to že jste objednáni, to je v dnešní době ojedinělé.
Za mne jen samé plusy a chvála.
JB
Paní doktorka byla moc ochotná a vzala mě bez objednání. Všechno se mnou rychle vyřešila a pomohla mi.
Marie Polasková
K paní doktorce chodí už mnoho let i celá má rodina a známí, všem ji doporučuji. Je laskavá, maximálně vstřícná, výborně diagnostikuje i léčí. Je těžké si představit lepší péči.
S.K.
Paní doktorka je odborník a má o pacienta zájem, pomůže
Kašparová Eva
S paní doktorkou jsem velice spokojená. Vždy mě vyšla vstříc, s jakýmkoliv problémem. Žádné jizvy, po několika zákrocích nejsou. S takovým lidským přístupem, jsem se ještě nesetkala. Všem vřele doporučuji a moc děkuji.
K.P.
Pro nás bohužel zklamání. Léčba malého bazaliomu na obličeji se protáhla. Opakovaně nekompletně odstraněn, velká rozjetá jizva, záměna dokumentace… neustálé čekání. Skončilo to plastikou s kožním štěpem ve FNOL.
Petr P.
Paní doktorku jsem navštívil již několikrát, vždy jsem byl spokojen. Inteligentní žena, profesní odbornice, očekávaný výsledek léčby splněný. Mohu pouze doporučit!
V.H.
Paní doktorku jedině doporučuji, je to opravdu odborník na pravém místě. Po neúspěšné léčbě v aaronlaser jsem přešla k paní doktorce Hilšerové a paní doktorka můj problem vyřešila během krátké doby. Rozhodně doporučuji.
P.S. spolupracuje s pojišťovnami.
Lucie T.
Paní doktorka je skvělá. Můj problém řeší a díky její pečlivosti a snaze se nám daří! Je velice příjemná, poradí a hlavně se ve svém oboru vyzná! Vždy se po návštěvě cítím skvěle! Prostředí překrásné a jako bonus sestřička je také velice milá a příjemná.
Andrejka
Paní doktorka byla jediná kožní lékařka, která mi pomohla s mým problémem, a to jsem zkusila různé doktory a různé přípravky. Péči řešila komplexně, brala v úvahu různé faktory, které mohli můj problém způsobit. Paní doktorka je taky lidská a příjemná. Děkuji.
Dermatologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Olomouci
Dermatologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Olomouci