Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíCeník
Anonym
K paní doktorce jsem šla s prosbou o ambulantní vyšetření oka, které mě týden bolelo a měla jsem podezření na zánět. Sestra byla nepříjemná a arogantní a vypadalo to, že mě s akutní bolestí pošle i tak do místa trvalého bydliště (2h z Prahy). Nakonec mě ale vzaly. Paní doktorka byla naopak příjemná, komunikativní a milá a myslím, že se upřímně snažila pomoci. Nic nenašla a já odcházela s tím, že je vše v pořádku. Bolest ovšem nepřestávala a po dalším týdnu jsem šla na ambulanci do Motola, kde mi byl diagnostikován zánět spojivek v pokročilejší fázi. I když je tedy paní doktorka moc milá, obávám se, že není příliš dobrá diagnostička a proto ji rozhodně doporučit nemůžu.
J. F.
Paní doktorka mi byla vřele doporučena kolegyní - možná jsem tedy přišla do ordinace s přílišným očekáváním. Jak už bylo uvedeno, sestra jedná pohrdavě - zřejmě předpokládá, že každý pacient je sám od sebe přesně obeznámen s technologií vyšetření na veškerých přístrojích v ordinaci. Chápu, že pro ni je to rutina, ale pro většinu pacientů patrně ne. A paní doktorka je možná odborník - to nemohu dostatečně posoudit - ale jednání bylo strohé, bez vysvětlování; připomínky i dotazy zjevně obtěžovaly, případně byly bagatelizovány. Pokud jde o mě - pro příště zvolím jiného lékaře.
Erik
Lékařka i sestra jsou obě milé, ale u sestry je cítit z jejího chování nějakou ironii, buďto si pacientů moc neváží, nebo jí ještě neskončila puberta, působí to dost hloupě. Zahlédl jsem stejný přístup i k pacientce přede mnou. Doktorka neustále spěchá, precizní péče zřejmě není tady hlavním cílem.
Lilka S.
Velmi ráda navštěvuji ordinaci paní doktorky a její sestřičky pro jejich milý a lidský přístup k pacientovi a jeho problémům. Doporučuji!
Eduard T.
Ordinaci pravidelně navštěvuji již déle než 5 let. Prostředí je příjemné a dostatečně technicky vybavené. Paní doktorka i sestra mají k pacientům profesionální a přitom milý přístup. Za celou dobu jsem se nesetkal s neodborností, neochotou nebo dokonce s arogancí, a to mám vzhledem ke svému věku s čím srovnávat. Návštěvu mohu s čistým svědomím doporučit.
m b
Arogantní jak doktorka tak sestra, kterou nejdřív zajímalo kde bydlím. Zjevně jsem obtěžovala od dopolední kávičky. Přišla jsem s tím, že se mi pod víčky udělaly bouličky s hnisem, (myslela jsem, že to je ječné zrno) které tam ale ona nevidí..... takže se ke mně okamžitě chovala tak, jako bych si vše vymyslela a s patřičnou nadřazeností. Pravda, nebylo na mě nic na první pohled vidět, to už jsem si asi taky dovolila dost. Chování naprosto otřesné! Nechápu jak tu může mít jen dobré ohlasy. Nejsem sama kdo o ní ví, že je arogantní. Recept na kapky, mi hodila jak psovi a absolutně neodpovídala na otázky, na které jsem se ptala. Mimochodem, kapky jsou k ničemu. Znám je, a nepomáhají mi. Ale to by se musela zeptat.... V životě už tam nevlezu, na takovýhle chování nejsem zvědavá.
I.L.
Příjemná, věcná, trpělivá lékařka, doporučuji všem. Taktéž chování sestry je profesionální a vlídné.
Moc oceňuji vynikající přístup a milé chováním k pacientům od paní doktorky i zdravot. sestry, se kterou spolupracuje. Paní doktorka naslouchá pacientovi a je trpělivá ! Mohu jen doporučit !!!
paní doktorka je velmí milá a příjemná
Martina S.
Paní doktorka má vynikající přístup a milé chováním k pacientům. Je vždy příjemně naladěná a problémy nemocných jí zajímají. Velice oceňuji její trpělivost. Mohu jen doporučit.
Oční lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Oční lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze